2821
2789
عنوان

بغض کردم😢

31 بازدید | 19 پست

چرا اخه خدا یه بچه بهم نمیده😭

اومدیم مهمونی شوهرم وقتی بچه دیده نشسته باهاشون بازی میکنه اومده با من با عصبانیت خرف میزنه 🥲

شوهرم وقتی بچه میبینه انگار دنیارو بهش دادن خیلی دوست داره 

خودم عاشق بچه ام خیلی میترسم خدا بهمون بچه نده من واقا بچه دوست دارم بخاطر همون رفتم معلمی میخونم که فقط با بچه ها سرو کله بزنم 

چرا من نباید حس مادرانه رو درک کنم چرا نباید یه بچه داشته باشم که بهش شیر بدم بزرگش کنم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی مشکل داری گلم؟اگر مشکل داری برو انقدرر دکترای خوب هس انشالله بچا یکی چندتا گیرت بیاد

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

یعنی مشکل داری گلم؟اگر مشکل داری برو انقدرر دکترای خوب هس انشالله بچا یکی چندتا گیرت بیاد

فقط طنبلی تخمدان این ماه قراره برم عکس رنگی خداکنه مشکلی نباشه😭هیچی نمیخورم انقدر لاغر شدم بخاطر اینکه فقط بچه دار بشم

فقط طنبلی تخمدان این ماه قراره برم عکس رنگی خداکنه مشکلی نباشه😭هیچی نمیخورم انقدر لاغر شدم بخاطر ای ...

خب عزیزم تنبلی تخمدان رو که اکثر خانوما دارن تقریبا طبیعیه پس الکی خودتو نگران نکن ..با دارو تنبلی تخمدانت برطرف میشه وبعد اقدام کن وقبل اقدامت یسری کارا باید انجام بدی ک بدنت آمادگی لازم رو داشته باشه ک بارور بشه پس قبلشم دکتر زنان ومتخصص تغذیه برک تا بهت بگه چکار کنی...واینک عزیزم اینهمه عجول نباش هرچیزی با برنامه ریزی قشنگ تره حتی بچه دار شدن

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

خب عزیزم تنبلی تخمدان رو که اکثر خانوما دارن تقریبا طبیعیه پس الکی خودتو نگران نکن ..با دارو تنبلی ت ...

چند ماه میشه دارو میخورم ولی جواب نمیده دیگه دکتر گفت برو عکس رنگی شاید مشکل دیگه ایی باشه

چند ماه میشه دارو میخورم ولی جواب نمیده دیگه دکتر گفت برو عکس رنگی شاید مشکل دیگه ایی باشه

انشاالله چندتا بچه خوشگل گیرت بیاد عزیزم

شوهرت آزمایش داده؟خواهرشوهر من بچه دار نمیشد هرجی دکتر داروی تقویت تخمدان بهش میداد باردار نمیشد آخرش معلوم شد شوهرش اسپرمش ضعیفه عمل کرد بعدش سه تا بچه پشت هم اورد.شوهرتم باید آزمایش بده بعضی مردا از خودشون مطمئن هستن میگن مشکل صد درصد از زنه

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز