2777
2789
عنوان

روزمرگی‌ های من 😍😍

8035 بازدید | 122 پست

دوستان قشنگم‌ بیاین ببینم‌ امروز چه‌ کردید؟ حال دلتون چطوره؟ من که دیروز و امروز سرم خیلی شلوغ بود، همسرجان تصمیم گرفتن ۶ تا از همکاران گرامی و با غذاهای لذیذ ایرانی آشنا کنند. علیرغم میل من و به سلیقه خود دوستان غذاها شد قیمه نثار و کتلت (میدوووونم‌ بهم ربطی‌ ندارن) 😁😍 

بیاین چندتا عکس واستون بزارم،‌ عکس قیمه نثثار هم ظهر که آماده بشه واستون میزارم 🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا روزم شروع نشده تازه بیدار شدم😁

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

ولی من رسیدم سر کار🥺

عزیزم خدا قوت

تعطیل نیستی امروز؟

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

فعلا نشستم دارم گوجه سبز میخورم 😂

این وقت صبح🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

صبحانه خوردم کارهام رو کردم کنار پرنده ام نشستم چایی میخورم 

شما هم بفرمایید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چیکار کنم هوس کردم خوب؟😂

نوش جونت😁

نه یک ساعت دیر تر اومدیم البته شرکت خودمونه ، تعطیلی با خودمونه ولی کارها میمونه روی هم تلنبار میش ...

درسته

موفق باشید😍