2777
2789
عنوان

کراشم

50 بازدید | 7 پست

از کلمه کراش بدم میاد ،ولی چون نمیدونستم برا عنوان چی بنویسم ،دیگه ناچار شدم بنویسم کراش 

خب بگذریم

دیشب شیفت داشتیم باهم ،من قیافه داغون بی ارایش(قبلا هم بی ارایشم رو دیده بود برا همین با این موضوع ک منو بی ارایش ببینه اوکی بودم) رفتم ایستگاه پرستاری سلام کردم  ، نشستم،  من بودم و اون و ی پرستار خانم دیگه ،من صندلیم رو ب روی پرستار خانم بود و اون با فاصله از ما نشسته بود

داشتیم حرف میزدیم همینطور یهو سرمو چرخوندم سمتش دیدم زل زده بود بم و یهو چشاشو از روم برداشت😄 

بعد دوس داشتم سر صحبتو باز کنم ازش ی سوال کردم و موقعی ک داشت جوابمو میداد زل زده بودم ب چشاش یهو سرشو انداخت پایین ،نمیدونم چرا،اینم بگم مذهبیه

چقدر زشت شده بوددد لعنتی ریشش رو از ته زده بود ،با ته ریش خیلی جذاب تره ،خلاصه قیافه هردومون داغون بود دیشب

خیلی دوسش دارم🥲🥲با اینکه قیافه قشنگی نداره ولی خیلی ب دلم نشسته همون روز اولی ک دیدمش عاشقش شدم

کاشکی این حس متقابل باشه🥲دعا کنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حسم خوبه برای دوتاتون ان شالله اوکی میشید

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠