کسی میدونه بانداژ دور سر بعد از جراحی فک چند روز باید بسته بمونه؟ سه روزه عمل کردم الان بیدار شدم دیدم خودش دراومده. خیلی میترسم
انقد تعلیق شدم که دیگه سیمکارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)... خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویلهای میماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری♡..
سلام عزیزم از جراحیتون راضید؟اسکم دکتر باربد ضمیری شنیدید؟ کار ایشون بنظرتون چطوره من مهر باهاشون جر ...
جراحیتون درمانی هست یا زیبایی؟
من درمانی بودم نمیدونستم زاویه دارش نمیکنن خودمم چیزی نگفتم. الان با این ک ورم داره فک کنم زاویه خاصی ندارع و بابتش خیلی ناراحتم. اگه زاویه دار شدنش براتون مهمع حتما ب دکترتون بگین
انقد تعلیق شدم که دیگه سیمکارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)... خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویلهای میماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری♡..