2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 39 پست
سلام عزیزم از جراحیتون راضید؟اسکم دکتر باربد ضمیری شنیدید؟ کار ایشون بنظرتون چطوره من مهر باهاشون جر ...

جراحیتون درمانی هست یا زیبایی؟ 

من درمانی بودم نمی‌دونستم زاویه دارش نمیکنن خودمم چیزی نگفتم.  الان با این ک ورم داره فک کنم زاویه خاصی ندارع و بابتش خیلی ناراحتم.  اگه زاویه دار شدنش براتون مهمع حتما ب دکترتون بگین

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جراحیتون درمانی هست یا زیبایی؟ من درمانی بودم نمی‌دونستم زاویه دارش نمیکنن خودمم چیزی نگفتم. الان ب ...

میشه بگین غذاچی خوررین یه فک عمل کردی دهنت بسته بودیاباز

سلام عزیزم از جراحیتون راضید؟اسکم دکتر باربد ضمیری شنیدید؟ کار ایشون بنظرتون چطوره من مهر باهاشون جر ...

سلام عزیزم 

شماعمل کردین؟

دکتر ضمیری میگن ۶ماه ایران نیست؟ 

این ۶ماه ایرانه ایا؟

نوبتش چطور گیر بیارم؟

جراحیتون درمانی هست یا زیبایی؟ من درمانی بودم نمی‌دونستم زاویه دارش نمیکنن خودمم چیزی نگفتم. الان ب ...

درمانی یعنی شکستگی داشتین؟ 

بعد میشه بگین نوبتشو چطوری بگیرم ایاهرروزی برم معاینه میکنن؟

سلام عزیزم شماعمل کردین؟دکتر ضمیری میگن ۶ماه ایران نیست؟ این ۶ماه ایرانه ایا؟نوبتش چطور گیر بیارم؟

سلام اره عزیزم ۲هفته از عملم میگذر بله جمعه از ایران رفتن امافک کنم دی ماه بیان درخواست بدید شمار مطب و سمار منشیشکن بفرستم وقت بگیرید ازشون