2777
2789
عنوان

وابستگی

12 بازدید | 18 پست

من بچم دو سال و نیمشه

به مادرشوهرش خیلی وابستگی دارهتو یه ساختمون میشینیم، با شوهرم میخام برم بیرون گریه می‌کنه اون و میخاد. مسافرت میریم همش با اونه 

من میرم بالا اصلا میخاد من نباشم 

با این موضوع خیلی  با شوهرم بحث دارم اون براش مهم نیس چون خودشم دقیقا همینطوره اینقدر وابستس که میگه من خونه ام بخرم از پیش مامانم نمی‌رم 

خلاصه که  دارم افسردگی میگیرم 

حس میکنم همش میخان بچم و از من دور کنم 

میخان بگیرنش 

حالم بده

کاش همونقدر که چوب سادگیمونو.میخوردیم نون مهربونیمونم میخوردیم.

سلام گلم ، استرس نداشته باش ، 

به نظرم نمیتونی بچه اتو پیش خودت نگه داری نمیتونی سرگرمش کنی باهاش بازی کنی ، 

اولین اینکه وقتی پیشته سر گرمش کن که خسته بشه 

باهاش نقاشی بکش ، بهش شعر یاد بده ، بازی های هم سن براش بگیر ، حمام ببرش و بگو تو حموم اب بازی کنیم ، باهاش کارتون ببین، دفتر رنگ امیزی براش بخر و باهم رنگ کنید 

اروم اروم میاد سمتت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تویه سنی اینطوریه بچه ات بعد که بزرگتر بشه عاقلتر بشه فقط میاد سمت خودت منم تجربه دوتا بچه هامو دارم ...

امیدوارم چون واقعا حس پوچ بودن بهم دست میده فکر میکنم مادر خوبی نیستم  دیشب تا ساعت ۲شب گریه کرد آخر تا مادرشوهرش بغلش نکرد نخابید

همیسه که این سنی نمیمونه دوسال دیگه  بیشتر دوست داره تو جمع هم سن سالاش باشه با اونها بازی کنه ببرش پارک خانه بازی کم کم میره پیش دبستانی و دبستان و.... دیگه باید درس بخونه همه ی وقتم پیش خودته و یا اوقات فراغتش دلش میخواد با هم سن و سالاش باشه نه با پدر بزرگ مادر بزرگ  نگران نباش چشم به هم بذاری این روزها تموم میشه 

من کاملا درکت میکنم الان میگم ای کاش اون موقع ها بیخودی خودمو ناراحت نمیکردم  

همیسه که این سنی نمیمونه دوسال دیگه  بیشتر دوست داره تو جمع هم سن سالاش باشه با اونها بازی کنه ...

از وقتی بچم و به دنیا آوردم از بچگیش لذت نبردم از دست شوهر و مادرشوهرم

سلام گلم ، استرس نداشته باش ،  به نظرم نمیتونی بچه اتو پیش خودت نگه داری نمیتونی سرگرمش کنی با ...

دقیقا الان اگه میخوای کمتر بره پیش اونها فقط باید براش کارهای هیجان انگیز و بازی های جدید بکنی و سرشو گرم کنی 

دقیقا الان اگه میخوای کمتر بره پیش اونها فقط باید براش کارهای هیجان انگیز و بازی های جدید بکنی و سرش ...

همینجورم بخدا  آرتوروز گرفتم از بس دنبالش راه میرم و باهاش بازی میکنم

از وقتی بچم و به دنیا آوردم از بچگیش لذت نبردم از دست شوهر و مادرشوهرم

میدونم  من خودم شبا اگه در خونه رو قفل نمیکردم یادم میرفت 

صبح بیدار میشدم میدیدم پسرم نیست رفته خونه اونا 

ما واحد ها مون بغل هم بود اصلا زندگی نداشتم تا این بچه بزرگ شد 

میدونم  من خودم شبا اگه در خونه رو قفل نمیکردم یادم میرفت  صبح بیدار میشدم میدیدم پسرم نی ...

حالا چند سالشه ؟چی شد به خودت وابسته شد

همینجورم بخدا  آرتوروز گرفتم از بس دنبالش راه میرم و باهاش بازی میکنم

تو این سن بچه داری واقعا سخته چهار پنج سالش بشه خوب و عالی میشه به شرطی که باهاش لجبازی نکنی باهاش مهربونی و همدلی کنی و فقط صبور باشی 

اگه بخوای باهاش لجبازی کنی و به زور بخوای نذاری بره و یا کاری بکنه یا نکنه بچه ات لجباز میشه و بزرگتر بشه بیشتر اذیتت میکنه،

حالا چند سالشه ؟چی شد به خودت وابسته شد

پسرن الان ۱۲ سالشه  والان یه وقتایی به زور باید بگم در هفته برو یه سر بهشون بزن دلشون برات تنگ میشه همش سرش گرم درس و کلاس و بازی ها و کارهای  مورد علاقه خودشه 

تو این سن بچه داری واقعا سخته چهار پنج سالش بشه خوب و عالی میشه به شرطی که باهاش لجبازی نکنی باهاش م ...

آره دل به دلش میدم  

ایشالله درست بشه فقط همین و میخام

پسرن الان ۱۲ سالشه  والان یه وقتایی به زور باید بگم در هفته برو یه سر بهشون بزن دلشون برات تنگ ...

ولی تو هم مثل من حالت بد میشد ؟

چی شد یهو اینجوری شد؟

آخه من قشنگ مادرشوهرش جلو بچم خیلی از من انتقاد می‌کنه که اینکار و براش کن و نکن 

بچم می‌فهمه قشنگ بعد می‌ره خودش و برا اون لوس میکنه