2777
2789
ن عزیزم اگر بقیه رو ۱۸ ب بالا بیاری معدلت بیشترهم ازمعدل  ورودی ب تجربی میشه

من معدل سه پایه ام خوب بوده بالای ۱۹ شدم این رو هم مطمئنم معدلم خوب میشه ریاضیو زیر ۱۳ دادم یعنی مهم نیست خیالم راحت باشه؟  میارمش؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اسی 

من یازدهم تجربیم سال دیگه کنکوردارم

قبل اینکه انتخاب رشته کنم خیلی پرس وجو کردم واسه رشته م 

همه از تجربی بدمیگفتن درنهایت من علاقه م فقط تجربی بود اومدم تجربی

الانم بااینکه امتحان نهایی خیلی سخته وبعضی هاروبه زور بایدپاس کرد ولی از انتخابم راضیم بازم برگردم تجربی میام

چون علاقه واقعی داشتم واگه نمیومدم  حسرتش سال هابه دلم میموند

اگه توهم واقعا علاقه داری نه از روی چشم هم چشمی بیا تجربی

فقط باید خیلی خودتو قوی کنی دبیرستان باراهنمایی خیلی فرق داره باید کتاباتوبجویی

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
ببین اسی  من یازدهم تجربیم سال دیگه کنکوردارم قبل اینکه انتخاب رشته کنم خیلی پرس وجو کردم واس ...

من ریاضی زیر ۱۳ دادم خیلی نگرانم واسه ی این نیارمش چون علوم رو خوب دادم و معلدم و باقی درسا هم اوکی بوده

من ریاضی زیر ۱۳ دادم خیلی نگرانم واسه ی این نیارمش چون علوم رو خوب دادم و معلدم و باقی درسا هم اوکی ...

نمیتونی با معلمت صحبت کنی یه طوری نمرتو بالا ببره؟

اگه درسای دیگه ت خوبه معدلت بالاست شاید کاری کنه

فقط سمج باش هدایت تحصیلی هم اومد ب اوردی همش برو پافشاری کن

البته علوم الویت بیشتری داره تاریاضی 

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
نمیتونی با معلمت صحبت کنی یه طوری نمرتو بالا ببره؟ اگه درسای دیگه ت خوبه معدلت بالاست شاید کاری کنه ...

معلم ریاضیمون فکر نکنم بتونه کمکم کنه چون همش میگن نمره تو برگه مهمه بعد گفتن از راهمعدل هم میتونی بری تجربی اگه خوب باشه معدلت 

معلم ریاضیمون فکر نکنم بتونه کمکم کنه چون همش میگن نمره تو برگه مهمه بعد گفتن از راهمعدل هم میتونی ب ...

اره معدلت بالاباشه خوبه 

خب پس نمیشه کاری کرد امتحانای دیگه روخوب بده معدلت بالابره

شایدالف اوردی راحت رفتی تجربی

اره معدلت بالاباشه خوبه  خب پس نمیشه کاری کرد امتحانای دیگه روخوب بده معدلت بالابره شایدالف ا ...

من معدلم همیشه بالای ۱۹ بوده واقعا معدل بالا کمک میکنه حتی اکه نمره درس مهم اون رشته روهم نیاورده باشی؟ 

من معدلم همیشه بالای ۱۹ بوده واقعا معدل بالا کمک میکنه حتی اکه نمره درس مهم اون رشته روهم نیاورده با ...

من ب اورده بودم معدلم ۱۹/۹۰بود

همه نمره هام ۲۰ بودجز  علوم ۱۷ونیم شدم چون حالم بدبود

بااین حال خیلی رفتمو واومدم تاقبول کردن برم تجربی چون معدلم بالا بود

توهم تمام تلاشتو بکن اگه قسمتت باشه قطعا قبولی❤