2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم هم سن شما بودم فقط میگفتم تجربی ولی از کسی که این راه و رفته یعنی من ب نظرم نرو تجربی ببین واقعا سخت شده شرایط کنکور آدم از زندگی میوفته اون سه سال دبیرستان ک اون و قبول بشی هم مهم نیست اون و رد می‌کنی ولی تجربی واقعا سخته نمیخوام تا امبدت کنم ولی منم اگر کسی بود راهنماییم کنه جوگیر نمی‌شدم فقط حرف من نیست ها اگر تو اخبار کنکور باشی میفهمی چه خبره یه رشته انتخاب کن که تهش معلوم باشه چیه  تجربی همش با کنکوره 

عزیزم منم هم سن شما بودم فقط میگفتم تجربی ولی از کسی که این راه و رفته یعنی من ب نظرم نرو تجربی ببین ...

من وکالت رو هم دوست دارم اما خانوادم دوست دارن پزشکی بخونم میدونم سخته ولی خب خانوادمو امیدوار کردم اما الان از صبح که از جلسه امتحان اومدم ناراحتم چون ریاضیو اصلا خوب نگرفتم حتی همون ۱۳ ک کفش هست هم نگرفتم 

تا اونجایی ک من اطلاع دارم معدل باید بالای ۱۴ باشه  اگر بقیه نمره هات خوب باشه قطعا قبول میشی& ...

پس چرا میگن کف بای ۱۳ باشه زیر ۱۳ نمیاری چون من خداروشکر نمرات بقیه درسام خوبه فقط ریاضیو بد دادم

پس چرا میگن کف بای ۱۳ باشه زیر ۱۳ نمیاری چون من خداروشکر نمرات بقیه درسام خوبه فقط ریاضیو بد دادم

ن عزیزم اگر بقیه رو ۱۸ ب بالا بیاری معدلت بیشترهم ازمعدل  ورودی ب تجربی میشه 

من وکالت رو هم دوست دارم اما خانوادم دوست دارن پزشکی بخونم میدونم سخته ولی خب خانوادمو امیدوار کردم ...

با اینکار زده میشی ب علاقه خودت فقط نگاه کن منم خانوادم دوست دارن پزشک بشم ولی کو الان پشت کنکورم هرچقدر میخونم بازم کمه هم شرمنده دل خودمم هم خانوادم اگه این راه و خودم انتخاب نمی‌کردم الان بقیه هم ازم انقد انتظار نداشتن من خودم همش اصرار داشتم برم تجربی