2777
2789
عنوان

ی مشکل .. کمکم کنید

661 بازدید | 14 پست

واقعا نمیدونستم  چ عنوانی بزنم ک بیاید و تاپیکو ببینید و اگه راهکاری دارید بهم بدید ممنونتونم 

من انقده موهام پرپشت بود ک همیشه کلافه بودم حدود ۴ سال پیش استرس اومد سراغم و تا الان ک سابقه ی استرس شدید دارمو همه میدونن از آیت بابت خیلی هم ناراحتم خلاصه دچار  موکنی شدم من الان ۴ ساله دارم مو هامو میکنم و دیگه واقعا هیچ مویی برام نمونده اصن طوری شده ک میگم مو اصلا مهم نیس سرمم خیلی درد میگیره  همه هن سن و سالام موهای سالم و خوبی دارن و من هر روز موهامو میکنم و کم تر میشه بخدا دست خودم نیس کلی کار کردم ک مشکل رفع بشه ولی نشد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارو نمیخوری؟

من پای بیقرار داشتم چندسال تازگی میرم اعصاب و روان خداروشکر خیلی بهتر شدم

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

راستش ب خاطر درسام بهم اجازه نصب اینستا رو نمیدن ...😑🥲 

منو شوهرمو دختر ۱۶سالم هم اینستا نداریم

راحتیم والا

روزی صدتا تاپیک خیانت زن و شوهر از اینستا میزنن اینجا

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

منو شوهرمو دختر ۱۶سالم هم اینستا نداریم راحتیم والا روزی صدتا تاپیک خیانت زن و شوهر از اینستا میزن ...

بله متوجه هستم نینی سایت هم جای خوبی نیست 

من برای تایپیک قبلیم ی مشورت  خواستم ک اومدم  داخل نینی نی سایت حذفش میکنم ان شاءالله 

چرا ولی اثری نکرد 

میرفتی دکتر برات داروعاتو عوض میکرد

البته یماهی باید صبر کنی تا قشنگ بربدنت بشینه بعد کم کم اثرشو میدیدی

من خودم پنیک دارم الانم قلبم درد گرفت

پای بیقرارم بخاطر اضطراب شدیدم بود الانکه تحت درمانم ده روز اول انقد حالم بد بود خدامیدوپه همش میخاستم قرصارو ول کنم ولی دوستام نذاشتن بعد دو هفته کم کم اثر کرد

از دیروز هم ی قرص ب شبم اظافه کرده ولی علائم اضطراب دارم میدونم باید تحمل کنم تا اثر کنه

بله متوجه هستم نینی سایت هم جای خوبی نیست  من برای تایپیک قبلیم ی مشورت  خواستم ک اومدم & ...

اتفاقا خوبه اینجا

من سرچ میزنم در مورد موضوع مدنظرم خیلی چیزای خوبی یاد گرفتم مخصوصا تاپیکای قدیمی خیلی مفیدن

میرفتی دکتر برات داروعاتو عوض میکردالبته یماهی باید صبر کنی تا قشنگ بربدنت بشینه بعد کم کم اثرشو مید ...

سلام عزیزم ببخشید پیش کدوم دکتررفتی من ومادرمم پنیک داریم خودم بهترم مامانم روزبروزبدترمیشه

سلام عزیزم ببخشید پیش کدوم دکتررفتی من ومادرمم پنیک داریم خودم بهترم مامانم روزبروزبدترمیشه

سلام 

من پیش دکتر شکوری گرگان میرم