2777
2789
عنوان

عشق اولم

21 بازدید | 14 پست

منم تو نوجوونی عاشق یه پسری شدم که خیلی دختر باز بود به شدت 

من ی دختر ساده بودم و اون پلنگ پسند وقتی بهش اعتراف کردم که دوستت دارم بهم گفت تو مثل خواهرمی 

.منن نمیدونم چرا از سر غرور دیگ پافشاری نکردم و باخودم گفتم به زوز نمیتونم خودمو تحمیل کنم بهش یعد چند سال من ازدواج کردم چون کاملا از سمتش رد شده بودم اونم امسال ازدواج کزد با یه دختر که خیلی خیلی پلنگه و عملیه و اینا 

نمیدونم چرا هراز گاهی یادش میوفتم نه بخاطر اینک هنوزم دوسش دارم ،بخاطر اینک اون احساسو دیگ هیچ جا تاحالا تجربه نکردم ،ولی واقعا اعتماد به نفسم واقعا گزقته شده احساس میکنم زشت بودم که ردم کرده ،هرجا میبینم ی ادمی عمل کرده د ژل و اینا زده خیلی اعتماد به نفسمو از دست میدم همش حس میکنم اون باخودش میگه چقدر داغونه ، چقدر زشته،وقتی میخوام از خونه برم بیرون همش میترسم نکنه ی وقت ببینمش اونم منو ببینه و با خودش بگه چقدر این زشته .نظرش برام مهم نیست ها اینکه اعتماد به نفسی برام نمونده بخاطر اینکه ردم کرده و منو نخواسته و بعد با کسی ازدواج کرده که خیلی با من فرق داره احساس ب درد نخور بودن میکنم 

تروخدا کسی نیاد بگه تو متاهلی چرااین حرفو میزنی ،من هیچ رابطه ای باااین اقا ندارم و نداشتم  فقط این احساس رو که خیلی عذابم میده نمیتونم از خودم دور کنم احساس زشت بودن .کم  بودن.خیلی روم تاثیر گذاشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اگه ژل و عمل باعث میشه حالت بهتر بشه انجام بده

خب میدونی  اخه تو ذهن خودم بااین موضوع مخالفم و دوست ندارم عمل کنم و از عوارضش مسترسم اما این حس کم بودن دارهذنابودم میکنه

خب میدونی  اخه تو ذهن خودم بااین موضوع مخالفم و دوست ندارم عمل کنم و از عوارضش مسترسم اما این ح ...

عزیزم وقتی اعتماد به نفس نداری حتی بیرون بری به خودت برس لباس خوب بپوش من خودم از قیافه پلنگ متنفرم

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
چقدرر منییی:/  منمم همینم حالا اون فقط بعت گفت خاهرم تو روعم بهم گفت تو زشتی و کافی نیستی و ار ...

چقدر ادمای اشغالی پیدا میشن،این حرفش تاثیر خیلی بدی داره اگ شما ادم قوی نباشی مثل من خدالعنشون کنه

چقدر ادمای اشغالی پیدا میشن،این حرفش تاثیر خیلی بدی داره اگ شما ادم قوی نباشی مثل من خدالعنشون کنه

من از درون داغون ولی خیلی وقته تظاره به قوی بودن میکنممم وو بایدم همینجوری باشهه 

ولی نباید خوبی یا بدی مونو به اون گره بزنیم 

به سلیقه خودته فقط 

به نظرم اگه میبینی خیلی داری اذیت میشی برو وایها روی همشون کار کن آموزش بیین خیلیییی تاثیر دارهههههه 

من خودکشی و‌. همرووو داشتم الان نمیگمم حالمم عالیههه ولی خبببب

من از درون داغون ولی خیلی وقته تظاره به قوی بودن میکنممم وو بایدم همینجوری باشهه  ولی نباید خو ...

اخهذچرا خود کشی ،اینقدرم اهمیت نده ،ولی خب چه اموزشی وقنی اونی ک باتمام وجود میخواستیمش بدترین نوع ناکاغی بودنو بهمون داده

اخهذچرا خود کشی ،اینقدرم اهمیت نده ،ولی خب چه اموزشی وقنی اونی ک باتمام وجود میخواستیمش بدترین نوع ن ...

عزیزدلمم اینو تا زمانی ک روی نقطه ضعفات کار نکرده باشی و خودتوو نساخته باشی نمیفهمی ک اون فقط ی حس وابستگی و.. نقطه ضعف داشتن و.. بودههه نه عشق حقیقی قلبممم 

اعتماد به نفس و عزت نفس واسه خودش ساخته نمیشههه ما درستش میکنیمم 

یادمه اولین باری ک شروع کردم فقط ی کلیپ رایگان شون توی همین گوگل بود کم کم اشنا شدمم ب نظرم تو عم کم کم آموزش ببین اوکی میشی.قوللل