2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

30 بازدید | 17 پست

بچه ها امشب حالم بده 

سه ساله پشتم (: 

۲۰ سالمه 

حال روحی خوبی نداشتم امسال یه پنج ماهی رو باشگا رفتم حالم بهتر شد دو ماهه ب خاطر کنکور نمیرم 

اولش با انگیزه شروع کردم اینم بگم خیلی کند پیش میرفتم و ب خودم میگفتم  هر چی بشه بزا بشه تو تلاشتو بکن 

امشب حس کردم از پسش برنمیام😔 نمیدونم درسای امروز سخت بودن ک باعث شد من ناامید بشم یا حسم واقعیه :(((

خلاصه ک حالم ب شدت بده الانم دارم گریه میکنم

اومدم اینجا دردودل کنم اخه کسیو ندارم 

کلا شرایط خوبی ندارم مادرم مریضه و حالش اوکی نیس 

سه روزه تنهام مادرم چون حالش بد بود بابام بردش خونه عموم 

و آخر خواستم بگم اگه کسی هست ک دوست داره با کسی درس بخونه و شبا گزارشکار بدیم ماه آخر بهم بگه... 

اینطور هر دو انگیزه میگیریم ک هر چه قدر مسیر سخت باشه بازم ادامه بدیم 

باد با شمع های خاموش کاری ندارد ، اگر بر تو سخت می‌گذرد بدان روشنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخییییی این حس عادیه،همه این حس و تجربه میکنیم

اونی برندس که با این حس مقابله کنه

تو داری تلاشتو میکنی حتما میشه 

تهشم اگه یه درصد نشد دیگه شرمنده خودت نیستی میگی من همه تلاشمو کردم

فقط جا نزن🤍

اگه کنکوری بودم حتما باهاتددرس میخوندمممم

رفتی دانشگا؟

اره الان کامپیوتر میخونم ولی تجربی بودم من خیلی شل می‌گرفتم و نمیخوندم و الان فقط حسرت میخورم بخون مث من نشی 💔

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...
اره الان کامپیوتر میخونم ولی تجربی بودم من خیلی شل می‌گرفتم و نمیخوندم و الان فقط حسرت میخورم بخون م ...

خب اگ هنوز تو دلته براش تلاش کن 

ببین جتی اونایی که خوب میدن امتحانات رو هم حالشون نزدیک کنکور بد میشه.ولی چرا خوشبختی رو تو کنکور میبینی.اونم تو کشوری مثل ایران.الان از خیلی شغل ها راختر و با فشار روانی کمتر میشه رشد کرد

ببین جتی اونایی که خوب میدن امتحانات رو هم حالشون نزدیک کنکور بد میشه.ولی چرا خوشبختی رو تو کنکور می ...

اره اصلا نمیتونم از کنکور بکشم بیرون بارها سعی کردم دیگ ولش کنم ولی اصلاااااا نتونستممممم

خب اگ هنوز تو دلته براش تلاش کن 

هزینه کتابهای تست+ و اینکه خانوادم دیگ نمیزارن پشت کنکور بمونم مجبورم در حین دانشگاه بخونم + شرایط اوکی خونه همه اینا هست ولی همش بهانست انگار قراره تبدیل ب ی حسرت همیشگی باشه برام 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...
هزینه کتابهای تست+ و اینکه خانوادم دیگ نمیزارن پشت کنکور بمونم مجبورم در حین دانشگاه بخونم + شرایط ا ...

شرایطت سخته میتونی بعد اتمام داشنگات باز برگردی و بخونی اونوقت دیگه درست تموم شده و بیشتر وقت داری اما سنت میره بالا