2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باشه عزيزم🤲🏻

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

یه ماه؟؟خیلی عجله داری گلم😂♥️ بهش فکر نکن لطفاً این اقدام لعنتی هر چی به فکرش باشی هی ناز می‌کنه  انشاالله که شما حامله باشی،💙

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
الهییی آمین ولی پدر آدمو درمیاره من بابدبختی خابوندم خیلی سخته بچه داری خیلی

دور ورم ادم زیاده بزرگش کنه 🥹🤣 شوهرم خیلی بی قراره برای بچه هروز حرف بچگونه جای بچه باهام حرف میزنه

این کاربری دست سه نفره😊

خیره انشالله ، حسم میگه بارداری  برای دوست من فاطمه دعا کنید که باردار بشه ♥️

چشم عزیزم انشالا خدا بهش نی نی خوشگل سالم و با ایمان بده💗

این کاربری دست سه نفره😊

الهی به حق فاطمه زهرا باردار باشی 

برا منم دعا کن(امضام)

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
الهی به حق فاطمه زهرا باردار باشی  برا منم دعا کن(امضام)

الهییی همتون مادر شین‌مث من بیخاب شین😂🙏🏼

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
دور ورم ادم زیاده بزرگش کنه 🥹🤣 شوهرم خیلی بی قراره برای بچه هروز حرف بچگونه جای بچه باهام حرف میزن ...

شوهرمنم خیلی بچه دوسته ولی موقع خواب فرارمیکنه😂

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز