2777
2789
عنوان

اونایی که حسابداری خوندن

482 بازدید | 16 پست

ترم دو دانشگاه آزادم 

نمیتونم بگم خیلی درسم خوبه 

معمولیه 

ولی خب هر جا میرم برا کارآموزی تو مصاحبه رد میشم دیگه نا امید شدم رسماً دارم افسرده میشم حالم خیلی بده از خودم متنفر شدم تهش چی میشه اینهمه وقت و هزینه گذاشتن و درس خواندن😭

کسی اینجوری بوده ؟ 

من لیسانس حسابداری دارم

هم تو‌ دبیرستان هم تو دانشگاه استادا تعریف میکردن از استعدادم نمره هام همیشه بالا بود

اما چه فایده

هرجا میرم واسه کار سابقه چندین و چندساله میخوان ادم باید از یه جایی شروع کنه که واسش سابقه بشه دیگه

اما هیچ جا قبولم نکردن

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترم دو که هنوز هیچ یادنگرفتی تخصصی چیزی پاس نکردی بزار سال سوم برو کاراموزی .الان کاربانرم افزارهای ...

من دیپلم حسابداری هم دارم مطمعنم نصف چیزایی که تو مدرسه یاد گرفتم و تو دانشگاه قرار نیس همونجا حتی تکرار بشن انقد که استادا بد درس میدن 

خیلی آشنایی دارم با مطالب 

ولی آخه برا کارآموزی چرا نباید قبول بشممم

من لیسانس حسابداری دارم هم تو‌ دبیرستان هم تو دانشگاه استادا تعریف میکردن از استعدادم نمره هام همیش ...

چرا آخه آدمایی مثل شمارو رو هوا میزنن که تو کلاسه ما خیلیا هستن که درسشون خوبه و رفتن سر کار 

از کار آموزی شروع کن راضی باشند نگه میدارن 

من که تا میگم معدلم ۱۶ ۱۷ بوده و درونگرامو زبانم ضعیفه و اینا کلا رد میشم 

چرا آخه آدمایی مثل شمارو رو هوا میزنن که تو کلاسه ما خیلیا هستن که درسشون خوبه و رفتن سر کار  ...

من تو شهر کوچیکی زندگی میکنم

طبیعتا جاییکه من هستم موقعیتای شغلی خیلی کمتر از شهرای بزرگه

راستش جایی واسه کاراموزی گیرم نیومده که برم اصلا ندیدم کسی کاراموز بخواد

چندساااااله دنبال کارم اما به در بسته خوردم

واقعا دیگه اعصابم ضعیف شده سر این موضوع

چرا آخه آدمایی مثل شمارو رو هوا میزنن که تو کلاسه ما خیلیا هستن که درسشون خوبه و رفتن سر کار  ...

خب ببین چی باعث میشه قبول نشی یارزومه رو صعیف مینویسی یا واقعا توی مصاحبه تخصصی رد میشی یاشایدرفتارت رو نمیپسندن ایرادت رو پیداکن وسعی کن رفعش کنی.ورد واکسل مخصوصا اکسل رو جامع یادبگیر.دفترنویسی ونرم افزارهم یادبگیر 

من تو شهر کوچیکی زندگی میکنم طبیعتا جاییکه من هستم موقعیتای شغلی خیلی کمتر از شهرای بزرگه راستش جا ...

دیوار پیگیری کن 

منم شهر کوچیکی زندگی میکنم ولی نزدیک به کرجیم که اونجا خب خیلی هست ولی دریغ از جایی که منو بپذیرن😃

خب ببین چی باعث میشه قبول نشی یارزومه رو صعیف مینویسی یا واقعا توی مصاحبه تخصصی رد میشی یاشایدرفتارت ...

رفتارم اوکیه ظاهرم اوکیه 

رزومه خب واقعا رزومه درستی ندارم چون هیچ تجربه ای ندارم. 

اینم هست که اکسل و اینا هیچی بلد نیستم و خب کارآموزی برا یادگیری همین چیزهاست دیگه 

کلا سخت میگیرن کارفرماها

دیوار پیگیری کن  منم شهر کوچیکی زندگی میکنم ولی نزدیک به کرجیم که اونجا خب خیلی هست ولی دریغ ا ...

۲۴ ساعته تو دیوار و شیپور و سایت کاریابی ام