2777
2789

چند روز یک سری شماره ها ناشناس ایران بهم زنگ میزنه 

امروز باز یکی زنگ زد که گفتم حداقل شمارشو سیو کنم ببینم کیه ، سیو کردم دیدم هیچ شبکه اجتماعی نداره که از  اسمش اونجا بشه فهمید ....

براش پیامک دادم شما کی هستی دیدم هیچچچچچ جوابی نداد که نداد !

بعد دوباره همین نیم ساعت پیش باااااز ی خط ناشناس دیگه بهم زنگ زد جواب ندادم بعد پیامک دادم شما بعد جواب نداد باز بعد پیامک من زنگ زد  که این بار جواب دادم منتها هیچ حرفی نزدم تا ببینم صدای طرف دختر یا پسر شاید بتونم تشخیص بدم آشنا یا نه ولی اوووونم هیچچچچ حرفی نمی‌زد 

انگار منتظر بود من حرف بزنم 😐💔منم گفتم اگه خودتو که معرفی نکنی بلاکی که دیدم چیزی نگفت بلاک کردم 

ولی مطمئنم این شماره‌ها تمومی نداره بازم زنگ می‌زنن....!!

هرکس هست  فک میکنم دوتا خط منو داره که به هر دو تا با شماره ها مختلف زنگ میزنه و بعد هیچی نمیگه!

خیلی ذهنم درگیر شده که هدف این شخص یا شایدم اشخاص چیه و کی هستن ! 

من دوتا خط دارم که یکیش خط اصلیم که هرکسی نداره ولی این شماره ها ناشناس زنگ میزنن بهش !

چه نصف شب چه کله صب فرقی نداره😑😑

کسی ام ندارم بگم بخاد منو سرکار بزاره یا شوخی کنه باهام !

بنظر شما مشکوک نیست ؟؟ 

نمی تونم خط هامو عوض کنم یه هیچ عنوان 

بنظر شما چیه جریان ؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

اکسی چیزی نداشتی تا الان؟

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی از ایران؟کدشونگاکن اگه مثبت 98 باشه واس ایرانه 

چون از این مزاحمتاهمه دارن ولی هیچ کدوم واسه ایران نیست هردفه کد یه کشورعجیب غریب می افته  حالا اپراتورم جریانشودقیق نگفته چیه ولی میگن شارژو خالی میکنن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
مطمئنی از ایران؟کدشونگاکن اگه مثبت 98 باشه واس ایرانه  چون از این مزاحمتاهمه دارن ولی هیچ کدوم ...

دیدم برای ایران همه اش 

وگرنه می‌دونم اگه خط خارج باشه که اصلاً جواب نمیدم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

عکس شماره هارو برام بفرست بیینم قضیه چیه. 

میشه بپرسم چطوری می‌خواید متوجه بشید ؟ آخه  هر کس باشه نمی‌تونم تو سایت عمومی شمارشو در دسترس بزارم که