2777
2789
عنوان

بیاید یه دقیقه

25 بازدید | 17 پست

الان داشتم اگهی های دیوار رو میدیم زده بودم سمت تجریش بود فک کنم یه زوج سرایدار میخوایم خونه ی ۶۵ متری بهش میدیم و ۲۷ هم میلیون حقوق و هزینه خورد و خوراکم جدا راسته بنظرتون؟ الان خواهر من تو سایپا کار میکنه مهندسه بزور ۲۰ تومن میگیره بعد یه سرایدار باید بیش تر از یه مهندس بگیره😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزن دیوار اگهی های سرایداری رو ببین سمت بالاشهر همه حقوق بالا و مزایا و بیمه

تا حالا  شده شرایطشو بپرسی؟

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

نه چطور؟ زده بود یه زوج باشن و سیگاری نباشه طرف و...

گفتم شاید شرایط خاصی داشته باشه ، اگه تو همین رنج هستن پس حتماً درسته، اون ۶۵ متر هم خونه سرایداری هست دیگه

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

خیلی خوبه تو فکرش افتادم😂

بله خیلی خوبه شرایطشون رو بپرسید اگه شوگر نبودن حتما اپلای کنید برای این کار 😃

حسابدار نشدم باشه حتما فعلا که باید بشینم درس بخونم لیاسنسمو بگیرم 😂

ب این فک کنید ک الان یه پسر کارو میگیره تا چهار سال دیگه صاحب خونه( ک همون شوگر مامی محترم هستن ) ب رحمت الهی میره و اون پسر مالک همه چیز میشه 

ولی تو میبینی اییی دل غافل فقط یه لیسانس داری و دنبال کار 

برو انصراف بده پسر این لیسانسا ب درد نمیخوره 🤧 فرصت خوبیه 🤧