2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

20 بازدید | 16 پست

دوستان من که 17روز از موعدم رفته به نظرتون باید صبر کنم پریود شم بعد تخمک گذاری میشه یا الان هم امکانش هست .....خیلی سوال مهمی هست برام چند روز پیش آزمایش دادم منفی بود الان می‌خوام بدونم امکان داره تخمک گذاریم دیر تر بوده با توجه به اینکه هنوز پریود نشدم.  یا تخمک گذاری همون 14روزمین سیکله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیکلات چند روزه هست؟؟  تاریخ اخریم باری که پر... شدی کی بود  این دو تا رو بگو تا تاریخ ت ...

من همیشه سیکل هام سی روزه س.  اما ماه قبل ۱۶روز تاخیر داشتم الانم ۱۷روز تاخیر دارم ازمایشمم منفی بود.   

29فروردین شدم 4  اردیبهشت تموم شد 

من همیشه سیکل هام سی روزه س.  اما ماه قبل ۱۶روز تاخیر داشتم الانم ۱۷روز تاخیر دارم ازمایشمم منف ...

تخمک گذاری معمولا تو سیکل منظم اتفاق میافته 

به عبارتی وفتی تاخیر داری یعنی تخمک گذاری دچار اختلال شده 

باید دلیلش پیدا کنی، استرس، تبلی تخمدان و... 

من بار اول آزمایشی منفی بود بار دوم مثبت نشون داد به فاصله ده روز بعد آزمایش دوم رو انجام دادم ولی ه ...

آزمایش بار اول رو چند روز از عقب افتادن انجام دادی و آزمایش دوم رو چطور ممنون میشم جواب بدین و اینکه تو این فاصله دو آزمایش آیا رابطه هم داستی

2790
2778
2791
2779
2792