2777
2789

اتفاقا منم میخوام همین رشته رو بخونم

از خیلیا شنیدم که میگفتن خیلی سخته

مخصوصا گرایش ادبیات

البته من گرایش آموزشو میخوام انتخاب کنم

جز این به هیچی علاقه ندارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزش داره ، فعلا کار نمیکنم دبیر زبان

گرایش آموزش زبانو تو دانشگاه خوندین؟

میگن خیلی سخت و سنگینه درسته؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

رشته علوم تربیتی به نظر شما بهتره یا زبان؟

علوم تربیتی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

من ان شاالله سومیم از آب و گل دربیاد میخوام علوم تربیتی بخونم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
آینده شغلی علوم تربیتی چیه؟ شما که نوشتین لیسانس دیگه برای چی بخونید؟

این رشته رو دوست دارم ، کلا کار تربیتی علاقمه تا تدریس 

برادرم خونده الان معلم زبانه میخواد مترجم بشه!!!!

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
معلم آموزشگاه؟

بله..

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
میشه درامدشونو بپرسم حدودا چقدره؟اگه ایرادی نداره ی حدودی بگید و اینکه با لیسانس تونستن کارشونو شروع ...

ببخشید حقوق رو نمیتونم بگم😅

بله ایشون با دیپلم رفتن وقتی مصاحبه و ازمون دمو انجام شد رفتن برای دوره های تی تی سی