2821
2789
عنوان

دعای توسل❤

33 بازدید | 17 پست

واسم دعاکنید ب دعاتون احتیاج دارم خانما،دعای توسل میخونم واستون دعامیکنم انشاالله حاجت روابشید

دعاکنید مصاحبمم نمره خوبی گرفته باشم و قبول نهایی بشم و استخدامشم،برای این کار خیلی تلاش کردم اگ خدایی نکرده قبولنشم شرمنده خونوادم میشم خیلی اذیت شدن💚

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ان شاالله قبول میشی🧡میشه برای امضام دعا کنی؟

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

انشاءالله عزیزم واسه موفقیتتون ایت الکرسی میخونم میشه برای رفع مشکلات منم دعا کنی ممنون💚🌹

خیلی ممنون لطف میکنی،حتما اگر لایق باشم دعاگوتونم❤

ان شاالله قبول میشی🧡میشه برای امضام دعا کنی؟

ممنون انشاالله

عزیزم توکلت بخدا باشه یکی از آشناهای مادرگیر این بیماری بود الحمدلله پیوند زد الان حالش خوبه

واسش دعامیکنم انشاالله بزودی سلامتیشو بدست بیاره❤

ممنون انشاالله ۶۳تا با حدنصاب فاصله داشتم

خیلی خوبه اگر مصاحبه ت خوب باشه انشاالله قبول میشی

منم منتظر جواب دبیری ام

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

خیلی خوبه اگر مصاحبه ت خوب باشه انشاالله قبول میشی منم منتظر جواب دبیری ام

ممنون ایفای نقش و بحث گروهیم بنظرم عالی بودم اما تدریسمو یکم استرس داشتم صدام میلرزید نگران اونم

انشاالله قبول میشی💚

ممنون انشاالله عزیزم توکلت بخدا باشه یکی از آشناهای مادرگیر این بیماری بود الحمدلله پیوند زد الان ح ...

ممنونم عزیزدلم🙂خیلی به امید احتیاج داشتم

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

ممنونم عزیزدلم🙂خیلی به امید احتیاج داشتم

امیدت بخداباشه فقط باید خیلی رسیدگی بشه بهش انشاالله شکست میده این بیماریو💚

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز