کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 عنوان اینکه وقتی ناراحتی کسیو نداشته باشی بهش زنگ بزنی.... 163 بازدید | 26 پست خیلی حس بدیه خیلی زیاااادپارتنر سرباز داشتن از اونم بدترههمین🥲 بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست! 1403/03/13 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
army33 عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2641 عیجان مازندرانی هستی؟؟منم هستم کجای مازندرانی شما؟ 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 باز همون پارتنر سرباز و داری من اونم ندارم پارتنر نداشتن خیلی بهتره تا این شرایطی ک من دارمیمدته بخاطر شرایطش کل روز ۱ ساعتم حرف نمیزنیم حتی بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 عیجان مازندرانی هستی؟؟منم هستم کجای مازندرانی شما؟ سوادکوه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
لعیالی عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 259 بسی حق>> من دلم گرفتنی بامامانم دردودل میکنم ولی فرداش میبینم دردودلام پخش شده یاچندروزدیگه همه ی حرفایی که زدم میزنه سرم 😭کاش یادبگیرم باهیچ کس تواوج ناراحتی دردودل نکنم
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 من دلم گرفتنی بامامانم دردودل میکنم ولی فرداش میبینم دردودلام پخش شده یاچندروزدیگه همه ی حرفایی که ز ... انقدر ریختم تو خودم خسته شدم خب بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
sanaz_aaaaa عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 1279 پارتنر نداشتن خیلی بهتره تا این شرایطی ک من دارم یمدته بخاطر شرایطش کل روز ۱ ساعتم حرف نمیزنیم حتی نداشتن خوبه ولی اینکه یکی و دوست داشته باشی اون بهت بگه نه خیلی بده شرایط من . تاپیکم نوشتم همچیو بخون . دلم خیلی گرفته
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 اهانن من آملم دوست پسرم آملیه🙂ولی الان تهران خدمت میکنه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
army33 عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2641 من دلم گرفتنی بامامانم دردودل میکنم ولی فرداش میبینم دردودلام پخش شده یاچندروزدیگه همه ی حرفایی که ز ... مامان منم ی مدت بود ولی خداروشکر الان اینطوری نیس ولی میدونی چیه؟نمیتونم دردامو پیش مامانم بگم حالا ک خوب شده چون همه اون دردام باعثش خود مامانمه🙂💔 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11448 نداشتن خوبه ولی اینکه یکی و دوست داشته باشی اون بهت بگه نه خیلی بده شرایط من . تاپیکم نوشتم همچیو بخ ... میفهمم چی میگی انشالله حال دلت خوب شه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!