2777
2789
عنوان

چطور بچمو از پستونک بگیرم؟

18 بازدید | 34 پست

بچم یکسالشه

خیلی وابسته پستونکشه

اگه ترکش بدم 

موقع خواب چطور بخوابونمش؟

اخه وقتی میخوابه ،تو خواب دهنشو باز میکنه دنبال پستونکش میگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه هام شیربه شیربودن دوتاشونم پستونک یه دفعه انداختم جلوی چششون اشغال گفتم دیگه اخ شده تادوهفته شبانمیتونستن بخوابن داستان داشتم مثل معتادابالاخره بعددوهفته اکی شدن 

فقط خدا❤️❤️❤️

خب چرا می خوای پستونک رو ازش بگیری؟

بذار طفلی فعلا حال کنه.

من بچه م رو سه سالگی گرفتم.

یهویی گرفتم. دیگه ندادم. یکی دو روز گریه کرد. یادش رفت. یه اسباب بازی براش جایگزین کردم. اونم سرگرم شد.

باید سرشو سوراخ کنید

نمیتونه بمکه چون داخلش خلاء ایجاد میشه

بعد بدش میاد خودش میذاره کنار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامانم میگه از چیزی که بدش میاد بگو از اون قدشه 

مثلا بگو عن گربه قدشه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

دخترخالم تا دوسالگی پستونک داشت دیگ وقتی ب زبون اومده بود حرفا رو خوب تلفظ نمیکرد و میگفتن دندوناش بد فرم میشه گرفتیم نوک پستونکشو با قیچی خراش دادیم دو سه روز یا حتی ماه اول سخته ب بعدش دیگ خودشم عادت میکنه الان ازش بپرسی پستونکت چیشد میگه پرنده ها خوردنش

هیچ چیز دائمی نیست