2777
2789
عنوان

بچم برای باباش خیلی ذوق میکنه

85 بازدید | 35 پست

ولی من هرجاباشم میادخودشوبهم میچسپونه🥺🥺سرشو؟یذاره روپام 

در حالیکه برا باباش اونطورنیست وذوقیمکه برا اون میکنه برا من نمیکنه

هرچه دادم به اوحلالش باد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت یبار بهمن خداییش ، بچه های من هرکدوم یجورن و در هر سن دلبستگی هاشون باز بین پدر و مادر پاس میخوره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

پسر من کاملا بی تفاوتی نسبت ب هردومون درحالیکه خیلی دوسش داریم و نازشو میکشیم ولی ب نظرم ب چشمش دوتا کارگریم ک وظیفه مونه از من ک جدا نشده ولی باباش ک می‌ره ماموریت فقط سفارش خوراکی میده و ذوق می‌کنه ک رو تخت ما میخوابه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

چون کمتر باباش زو می بینه و بیشتر پیش شماس

من دخترم رد میبرم مهد وقتی میرم دنبالش ذوق میکنه ولی وقتی از پله ها میایم پایین و می بینه باباش هم تو ماشینه هزار برابر بیشتر از وقتی که منو دیده ذوق میکنه 

وقتایی هم که تو خونه اس و باباش از سرکار میاد که دیگه نگم برات

چون ما تو خونه دائم کنار بچه ها هستیم ولی بابا ها نه دلشون تنگ میشه وقتی میان از بیرون ذوق میکنن،اگر سرش میزار روپات باهات ارامش میگیره

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
پسر من کاملا بی تفاوتی نسبت ب هردومون درحالیکه خیلی دوسش داریم و نازشو میکشیم ولی ب نظرم ب چشمش دوتا ...

ای جااانم چن سالشه؟پسرا اینطورن اره

هرچه دادم به اوحلالش باد