2777
2789
عنوان

سینگلی بهم فشار آورده

114 بازدید | 64 پست

من تاحالا حتی یک دوس پسرم نداشتم با اینکه چهرا و استایم خیلی خوبه ولی کسی بهم پیشنهاد نمیده

پس بقیه چجوری دوست میشن؟

امروز از یه پسری تو فست فودی خیلی خوشم اومد مشخص آدم حسابیه 

هم جذاب بود هم خوشتیپ 

خیلی ناراحتم عرضه تور کردن پسری هم ندارم

الانم خوره افتاده به جونم پشیمونم میگم حداقل خودم بهش شماره میدادم شاید رابطع مون جور میشد

اصلا این کارو نکن 

رل چیه 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

برای اینکه هیچی نباشه این ذکر و به نیتم میگین 😥🙏

حَسبُناالله و نِعمَ الوَکیل..❤۴ مرتبه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسر آخه چرا؟

بزار پاک بمونی برای همسر آینده ات.دوست پسر داشتن بازی با احساساته.و در گناه خیری نیست.

بزار اگه کسی لیاقتت رو داشت بیاد خاستگاری

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

چرا خب بقیه دارن ازدواجم میکنن من نمیگم بهم بگن ترشیده

فقط با ینفر باس اونم دراینده شوهرت بشه 

قصدتون ازدواج باشه 

ن مث اینا هرروز با ی پسر 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

آدم تنها باشه بهتر از بودن با آدم های بیخوده الانه 

پسر خوب و سالم کمه 

اکثرا دنبال خوشگذرونی و رابطه ان و در نهایت ترکِت میکنن و آبرو خودت و خانوادت میبرن و همه جا پشتت حرف میزنن 

تنهایی شرف داره