2821
2789
اره 2

میشه بگی باغ پدر شوهرم کی فروش میره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میشه حستو درموردم بگی همه چی یا درمورد اونی ک بهش فکر میکنم 

سن کمی داری و فکر میکنی بزرگ تر از سنتی ولی اینطور نیست سطح فکرت رو خیلی کوچیک کردی و کلا به یک جا بسنده کردی باید اکثر اخلاقای الانتو درست کنی 

فردی هم که دنبالشی ادم یکی دو روزه ایه هنوز به بلوغ فکری نرسیده 

اره 2

به اسم تیام چه حسی داری چجوری آدمیه؟

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
ممنون که همدردی کردی.انقدر آدم مغروریه که فک نمیکنم پشیمون شه.ولی حس ششمی ها حتی شما میگی که پشیمون ...

پشیمون میشه 100% مطمئنم اما نشون نمیده

یک هفته تا یک ماه ایشالا که به زودی 

سن کمی داری و فکر میکنی بزرگ تر از سنتی ولی اینطور نیست سطح فکرت رو خیلی کوچیک کردی و کلا به یک جا ب ...

ن بابا خیلی قابل احترامی اینطور نیست وخیلی عاقلع 

مطمعنم اصلا یه صدم ثانیه هم بهم فکر نمیکنع

سلام عزیزم خوبین  بنظرتون اون با بقیه هست یا حرف میزنه باهاشون یا نه؟  دلیلش چیه باهام ا ...

سلام ممنون 

نه اما با یکی دو نفر به عنوان دوست خیلییی ساده حرف میزنه

ذاتا ادم رکی هست با همه 

سلام ممنون  نه اما با یکی دو نفر به عنوان دوست خیلییی ساده حرف میزنه ذاتا ادم رکی هست با همه& ...

عزیزم. میشه جواب منم بدین

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

پشیمون میشه 100% مطمئنم اما نشون نمیده یک هفته تا یک ماه ایشالا که به زودی 

یه حس ششمی بهم گفت دیگه با خانوادم خوب نمیشه.شما میگی خوب میشه خدا از دهنت بشنوه برام دعا کن.به نظرت عروسی پسرعمم که دوماه دیگست میاد؟تا اون موقع با هم خوب میشیم

اینجا هم میشه بفهمی کمکم کنی عزیزم؟

میدونی مشکلی ندارم خب...ولی متأسفانه دیدم رو خراب کردن ینفر توی همین سایت ازم پرسید درمورد رسیدن یانرسیدن به اقایی بود گفتم نه نمیشه رسیدن درکار نیست بعد بهش گفتم چه ایه ای رو بخون برای اینکه دلبسته ی اون اقا بیشتر از این نشی اون ایه هم چجوری بگم‌ من توی خواب بهم گفتن فلانی نرسیدن توی کارشه  وبگو فلان آیه رو بخونه من اینارو گفتم بهش توجهی نکرد متأسفانه تا کارش بجایی کشید که نباید میکشید وقتیکه گوش نمیکنن منم بیخیالش میشم ولی چن نفری واقعا گوش دادن وخداروشکر نتیجه هم گرفتن...بقول قدیمیا سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال ببندی

اللهم عجل الولیک الفرج💚
میدونی مشکلی ندارم خب...ولی متأسفانه دیدم رو خراب کردن ینفر توی همین سایت ازم پرسید درمورد رسیدن یان ...

میشه درخواستم قبول کنی.

سلام ممنون  نه اما با یکی دو نفر به عنوان دوست خیلییی ساده حرف میزنه ذاتا ادم رکی هست با همه& ...

بنظرت اگه بهش بگم که نحوه بعضی رفتاراشو باهام عوض کنه نتیجه ایی داره ؟ 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز