2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

25 تا 30  مهندسی یا مربوط به کارای it

میشه بگی امسال اون پولی که میخایم بدستمون میاد؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

25 تا 30  مهندسی یا مربوط به کارای it

همسرم تازه فوت شده پسرم ازم میگیرن یامنومجبوربه عقدبرادرشوهرمیکنن!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

اسی مهاجرت میکنم؟ تغییر رشته برام خوبه؟ رضا دوسم داره؟ میرم پیش مامانم چه رشته ای قبولم در نهایت؟ماه تولدم چیه

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

پس چرا الان همش طلبکارم یه هفته ست تقریبا از اون دعوا گذشته ولی اصلا انگار ن انگار.به نظرت حس بدبینی ...

حتی از کنار دعا نویس هم عبور نکن چون سریع میفهمه 

مرد تیزبینی عه 

اره اره 

خب منم توی خواب وبیداری همه چی رو متوجه‌میشم...یعنی الان بگن فلانی مریضه سریع میفهمم که خوب میشه یا ...

عزیزم مرگ یا سلامتی رو خیلی افراد توی خواب میبینن یا توی واقعیت متوجه میشن اما من اتفاق های روزمره رو هم به صورت یک تصویر میبینم

حتی از کنار دعا نویس هم عبور نکن چون سریع میفهمه  مرد تیزبینی عه  اره اره

راستسو بخوای چندبار براش دعا گرفتم ولی یه مدت خوب شد دوباره بدتر شد.حالا یه نفر بهم میگه چون قبلاً دعا گرفتی باید بری برات باطل کنم که شوهرت درست شده حالا میگم من که توبه کردم درسته دوباره برم برا باطل کردنش یا اصلا بی خیال شم؟

عزیزم مرگ یا سلامتی رو خیلی افراد توی خواب میبینن یا توی واقعیت متوجه میشن اما من اتفاق های روزمره ر ...

نه خیلیا...خب اتفاقات روزمره منم اینه کسی بخواد زنگ بزنه بیاد خونمون ازدواج بچه دار شدن طلاق گرفتن خب اینا رو که من همه رو متوجه میشم‌ حتی درست شدن یانشدن یه مشکلی واگه حل بشه بواسطه ی چه دعا یا ذکر یا توسل به چه امامی...

اللهم عجل الولیک الفرج💚
نه خیلیا...خب اتفاقات روزمره منم اینه کسی بخواد زنگ بزنه بیاد خونمون ازدواج بچه دار شدن طلاق گرفتن خ ...

اینجا هم میشه بفهمی کمکم کنی عزیزم؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز