2777
2789
عنوان

شما به عدالت خدا اعتماد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 51 پست

یکی از آشناهام 

حتی شده پول نون خریدن نداشتن، آخر زنش رفت خونه های مردم نظافت کنه... شوهرش چند ماه بعد تصادف کرد و از کار افتاده شد... 

نتونستن خرج دانشگاه دختر بزرگشو بدن اونم رفت وردست مامانش نظافت، پسراش هم تو ۱۰ ۱۲ سالگی کارگری میکردن

هعی روزگار

تقصیر خداست اینا؟ منم قبلا به خدا ایراد میگرفتم ولی وقتی مامان بابای من خواستن بچه بیارن یا شاید دع ...

خب من میگم اون بچه ای که تو خانوادهدفقیر بدنیا میاد که خودش اختیازی نداشته تو این اتفاق، پس چرا باید اون بچه زجر بکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به هیچ عنوان

من هر سری این بچه هارو میبینم به وجود خدا شک میکنم

ما یه فامیل دور داشتیم زن و شوهر از هم جدا شدن یه دختر ۷ ساله داشتن

دختره رفت با خانواده پدریش زندگی کنه سماور افتاد روش یه طرف صورتش سوخت

مرده رفت زن گرفت رفت پی کارش انگار نه انگار بچه ای وجود داره

مادربزرگه دختره رو داد گدایی کنه ، 

کدوم عدالت؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اون دنیا دیگه به چه درد میخوره 

خب این حرف شما مثل بچه ای میمونه که توی شکم مادرش هست و دلش نمی‌خواد به دنیا بیاد 

ولی وقتی به دنیا میاد دلش نمیاد از این دنیا دل بکنه

و اون دنیا هم همینطور هست 

نه دیگه با پول نه پارتی بازی با عدالت خداست که ما بر اساس کارها و اعمالمون زجر بکشیم یا سر بلند باشیم پیش خدا

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خب من میگم اون بچه ای که تو خانوادهدفقیر بدنیا میاد که خودش اختیازی نداشته تو این اتفاق، پس چرا باید ...

پدر و مادرش که داشتن؟اصلا اگه پدر و مادرش نمیخواستن اون بچه وجود و هویتی نداشت مثل خونه ای که در بستر رود ساخته بشه مقصر بناس نه خدا

هر چه پیش آید ؛ خوش آید...

من یچیزی واسم سواله

خیلی شنیدم از شدت فقر خودکشی میکنن ازینکه پیش زن و بچشون شرمنده شدن..

چرا اینا باید برن جهنم؟ چرا نباید بین این افراد و افرادی که از روی هوس های زودگذر دست به خودکشی میزنن یه فرقی باشه؟

تکلیف این دنیا چیه پس؟هدف وجود این دنیا چیه؟

نمیدونم عزیزم خودمم گاهی فکر میکنم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

آدما اگه بخوان دنیا گلستان میشه اما نمیکنن .

عدالت ما آدما باید درست اجرا کنیم 

خدا به همه عقل داده درست تصمیم بگیرن مثلا وقتی پول نداری بچه نیاری و.....

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
تا ادمها بخوان بفهمن دنیا تموم شده😔😔😔😑

دنیا یه بازی هست ...۴ تا ایستگاه بعدش پیاده میشیم ...زیاد سخت نباید گرفت 😘

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خب این حرف شما مثل بچه ای میمونه که توی شکم مادرش هست و دلش نمی‌خواد به دنیا بیاد  ولی وقتی به ...

این یک مثال پیش و پا افتاده اس. خوب شاید شما که الان یک بنده خوب هستی در محیط خوب و خانواده خوب رشد پیدا کردی. ولی اکثر اونایی که دزدن و قاچاقچی در یک محیط بد به دنیا آمدن و بزرگ شدن. این نشان میده عدالتی وجود ندارد.

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

واقعا اگه یه دره فکر کنیم میبینیم هیچ وقت عدالتی نبوده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
یکی از آشناهام  حتی شده پول نون خریدن نداشتن، آخر زنش رفت خونه های مردم نظافت کنه... شوهرش چند ...

سلام وقت خوش😍

تو یه تاپیکی تشکر کرده بودین و نمیدونم به چه دلیلی😁

تاپیک قفل شد و الان تونستم با شما صحبت کنم.

ممنون از حس خوب تون❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام وقت خوش😍 تو یه تاپیکی تشکر کرده بودین و نمیدونم به چه دلیلی😁 تاپیک قفل شد و الان تونستم با ...

به دلیل تاپیک هاتون که منو از سیاهی درونم نجات داد♡ 

خدا بهتون سلامتی و عمر فراوان با عزت بده