2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنیم

34 بازدید | 76 پست

بیاید هر حرفی تو دلتون سنگینی میکنه رو که نتونستید بد کسی بگید و بگید اینجا نه کسی قضاوت میکنه نه تهمت میزنه فقط همدردی میکنیم 

تا مشکلات خودمون و ببینیم با مشکلات دیگران ببینم واقعا در قبال اینا مشکل ما چنان بزرگ هست یا نه؟اصلا ارزش ناراحتی داره یا نه؟

بابام خیلی وقتا اذیتمون میکنه😭

خسته شدم 

همش از بی پولی و فقره ک اینجوری میکنه

میگم اخه پول نداری حداقل خوش رو باش

اخه چقد دعوا و سرو صدا تو خونه

خدایاااا خودت کمکمون کن دیگ رسما بریدیم😭

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردم خیلی خستم بی پولی منو کشته اعصابم خراب شده حوصله هیچی ندارم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

نمیتونستی عروسیمو زهرم نکنی‌مامان؟ 

اونجا همه عروسا ب فکر خوشگلیشون بودن منم ب فکر اینکه سره دو تیکه طلا زندگیم باده هوا نشه 

ارزششو داشت مامان؟ 

ت ک مامان منی چرا ب شوهرم موقع میگفتی منو بزنه 

چرا بابامو کوک میکردی ب خاطر اینکه چرا با شوهر عقدیت رفتی بیرون کتکم بزنه 

مامان اصلا دوسم داشتی؟ 💔🥲

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خیلی نامردی رو قولت نموندی بی معرفت.خیانت کردی و قلبم رو آتیش زدی واسه تو حدی نبود واسه من همه وحودم بود نمیبخشمت امروز رو تو ذهنم ثبت میکنم

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
افسردم خیلی خستم بی پولی منو کشته اعصابم خراب شده حوصله هیچی ندارم

چرا ایردراپای رایگان و نمیزنی پور در اوردن خیلی آسون شده تو این زمونه فقط باید اطلاعات داشته باشی منم با اینکه چیز زیادی نمیدونستم ولی یکی از همون ایردراپا رو زدم الان خدا رو شکر رو ۲۴ میلیون دارم اگر کمک خواستی پیام بده همراهیت کنم 

چی بگم :) مشکلات رو ک گفتنشونم بهترم نمیکنه... اما عمیقا دوست دارم بهم محبت و توجه کنن و وقتی حالم بده و درد دلی میکنم جای اینکه بگن چقد منفی هستی و بی توجهی کنن درکم کنن :) 

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

بابام خیلی وقتا اذیتمون میکنه😭 خسته شدم  همش از بی پولی و فقره ک اینجوری میکنه میگم اخه پول ...

اشکال نداره محکم موندی تا الان از اینجا به بعدشم بسپار به خدا محکم باش 

چرا ایردراپای رایگان و نمیزنی پور در اوردن خیلی آسون شده تو این زمونه فقط باید اطلاعات داشته باشی منم با اینکه چیز زیادی نمیدونستم ولی یکی از همون ایردراپا رو زدم الان خدا رو شکر رو ۲۴ میلیون دارم اگر کمک خواستی پیام بده همراهیت کنم 

خیلی نامردی رو قولت نموندی بی معرفت.خیانت کردی و قلبم رو آتیش زدی واسه تو حدی نبود واسه من همه وحودم ...

خودتو به خاطر آدمای بی ارزش ناراحت نکن آدم بی ارزش میره نمیمونه 

هر وقت یه آدم نامرد و بی ارزش و تونستی از زندگیت بیرون کنی مطمئن باش یه آدم خوب جاش میاد فقط تو انتخابش دقت کن اول راهی دل نده بهش

چقدر همدردیم:)

حتی یبار بخاطر بی توجهی های ی فرد عزیز تو اوج بحرانای زندگیم و حال بدم خیلی بدتر شدم و نمیتونستم درس بخونم :))) اما چ کنیم دیگه مجبورم واسه اینکه ایندم هم خرابتر نشه بعد چند روز خودمو جمع کنم هر اتفاقی ام ک افتاده باشه... البته بهتره بگم بعد چندساعت.. چون چندروز فرصت ندارم برای ناراحتی کردن. 

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

هیچکس نبود برام پله شه خودم پله شدم برا خودم کلی مورد قضاوت قرار گرفتم کلی تهمت کلی فحش و دعوا همه رو تحمل کردم دریغ از ذره ای محبت و توجه از طرف خانواده :) هرچی درده ریختم تو خودم حرف نزدم هیچکس بود و نبودم براش مهم نیس انگار که وجود ندارم

یه روز خوش به خودم ندیدم همش دعوا همش بحث 

دیگه حال ادامه دادن ندارم یشب رها میکنم این جهانو یشب که دور نیس:)