anfildلندن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 198 عنوان بی ارادگی 9 بازدید | 3 پست کیا حس میکنن بی ارادن یعنی توانایی انجام کاری ندارن نمیتونن شغلی انتخاب کنن و ضعیفن دیگران بجاشون تصمیم میگیرن و هیچکی رو حرفشون حساب نمیکنه 1403/03/13 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبختی_نزدیک_است عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 14791 شوهرم اینجوری اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
hope_hope عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 بنظرم تعریف اراده با چیزی که گفتی متفاوتهاراده یعنی تواناییتو تو انجام کارا بالا ببریحتی اگه دوست نداری اون کارو ولی اراده داشته باشی و برای هدفت تلاش کنیاگه بقیه برات تصمیم مییرن بنظرم بیشتر به استقلال برمیگرده چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
realparadise عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1266 به نظرم مشکل از عدم اعتماد به نفس و خودباوریه وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )