2777
2789

من ۲۲ سالمه و بیش فعالی دارم ، البته در اصل اختلال نقص توجه یا ADD دارم و دارو مصرف میکنم . بیش فعالی من خیلی دیر تشخیص داده شد ، اگر زودتر متوجه می شدن برام توی همون دوران کودکی دارو درمانی رو شروع میکردن.

با کلی وصله رو بالم هنوز بلند پروازم.‌‌‌..

من به عنوان کسی که خودم بیش فعالی دارم باید بگم بله

خیلی پر سر و صدا بودم تو کودکی

و بازیامم بیشتر از کنجکاوی بود مثلا بازی با سیم جارو برقی و پریز برق ببینم چجوری جریان برق بوجود میاد ولی کارای خطرناکم بی صدا بود

تمرکز زیادی رو درس نداشتم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۲۲ سالمه و بیش فعالی دارم ، البته در اصل اختلال نقص توجه یا ADD دارم و دارو مصرف میکنم . بیش فعال ...

دقیقا منم همینم ولی روند درمانی رو شروع نکردم منتظرم کنکور تموم شه

متاسفانه تو سن نوجوونی اوت کرده و به افسردگی ختم شده💔

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

راستی تیک پا هم دارم(شاید اثرات بیش فعالی باشه )

دقیقا منم همینم ولی روند درمانی رو شروع نکردم منتظرم کنکور تموم شه متاسفانه تو سن نوجوونی اوت کر ...

روند درمان که اتفاقا میتونه بهت خیلی کمک کنه ، چون کسایی که مبتلا به بیش فعالی هستن ، احتمالا مشکل تمرکز هم دارن و داروهایی که میدن باعث میشه تمرکز خیلی بالاتر بره که این اتفاقا به درس خوندن هم کمک میکنه

با کلی وصله رو بالم هنوز بلند پروازم.‌‌‌..
روند درمان که اتفاقا میتونه بهت خیلی کمک کنه ، چون کسایی که مبتلا به بیش فعالی هستن ، احتمالا مشکل ت ...

درسته تمرکزم فاجعه س

خونوادم نمیدونن 

چند وقت پیش با یه روانشناس صحبت کردم و ایشون تشخیص دادن و گفتن متاسفانه تو سن نوجوونی تبدیل به افسردگی هم شده چون تو کودکی تشخیص داده نشده

ایشالا یکی دو ماه اینده به خونوادم میگم موضوع رو