2777
2789
عنوان

گل مژه 😭😭😭😭😭😭😭

30 بازدید | 15 پست

چقد طول می‌کشه خوب شه ؟ چیکار کنم زودی خوب شده ؟؟؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

با چای سرد کمرنگ بشور

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز خاصی نیست...خونسردیت و حفظ کن

با یه شامپو بچه ملایم بشور پلکات و...

دستات و هم نزن به چشمت به جاهای دیکه بزنی چون زیاد میشه اینجور...

برو دکتر بهت یه پماد و قطره میده 

خیلی زود خوب میشه...کوچیک میشه محو میشه

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
با چای سرد کمرنگ بشور

فقط همین ؟ دکتر ک نمیخاد ؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
چایی غلیظ سرد کن بریز تو چشمت با قاشق 

راست میگه...اینم عالیه...

چایی بریز داخل یه کاسه بذار سرد بشه بعد یکی با قاشق بریزه تو چشمت...

در طول روز چند بار اینجوری شست و شو بده چشمت و

خیلی جوابه 

فردا صبح زود از خواب بیدار شو صورت نشسته انگشتر طلا بکش روش انشالله که میره چند بار بکش

واقعاا؟ دکتر نمیخاد ؟

فقط همین ؟ دکتر ک نمیخاد ؟

اکثرا خودش خوب میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چیز خاصی نیست...خونسردیت و حفظ کن با یه شامپو بچه ملایم بشور پلکات و... دستات و هم نزن به چشمت به ...

رفتم داروخونه قطره نداده فقط پماد 

نگرانم بد باشه دکتر واجبه برم ؟

حالا فردا صبح اینو امتحان کن ما با انگشتر طلا یکی دو روزه میبردیمش

یعنی همینجوری بکشم روش ؟ 

رفتم داروخونه قطره نداده فقط پماد  نگرانم بد باشه دکتر واجبه برم ؟

اگر خیلی نکرانی برو دکتر...دکتر عمومی هم خوبه

اگر نمیتونی دکتر بری چند روز همین چای و شامپو بچه و پماد و برو جلو ببین بهتر میشه یا نه

شب موقع خواب تو چشمی ک گل مژه نداره سرمه بکش تا فردا صبح نهایت تا دو شب بکش روز سوم نداریش☺️☺️☺️☺️

واقعا چ نوع سرمه ای ؟ بدتر نشه یهو!!! امتحان دارم