2777
2789
عنوان

هک تلگرام واجببب

5 بازدید | 10 پست

کسی میدونه چجوری میشه از روی ایدی شماره یه کسی رو پیدا کرد؟ 

یا از روی شماره کارت حسابشو هک کرد؟ 

نمیدونم فقط بگین من یه کاری بکنم پولمو بالا کشیده😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به انجمن های تخصصی مراجعه کنید نه این جا

حداعقل هزینش ۱۰ میلیون به بالا هست

فقط باید مواظب باشید که خودتونم هک نشید😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
به انجمن های تخصصی مراجعه کنید نه این جا حداعقل هزینش ۱۰ میلیون به بالا هست فقط باید مواظب باشید ک ...

اخه همین امروز یکی از روی ایدی تلگرامم شمارمو در آورده بود 

فکر نکنم اونقدر سخت باشه

عزیزم نمیشههههه همچین جیزی اصلا ،تلگرام جزو امن ترین برنامه دنیاس   باید بری شکایت کنی قا ...

هک تلگرام که درسته امکان نداره

می خواستم بدونم میشه شماره طرف رو پیدا کنم یا نه

اخه همین امروز یکی از روی ایدی تلگرامم شمارمو در آورده بود  فکر نکنم اونقدر سخت باشه

جرت و پرته همچین جیزی نمیشه 

مگر اینکه شماره اتون به هر نحوی داشته 

یا تنظیمات تلگرام شمارتون هاید نکردین 

یا تلکرامتون از این ایرانیاس

اخه همین امروز یکی از روی ایدی تلگرامم شمارمو در آورده بود  فکر نکنم اونقدر سخت باشه

اگه شمارتون مربوط به سال ۹۸ به قبل هست و قبلا تلگرام غیر رسمی نصب کرده بودید شماره ها قبلا منتشر کرده در ربات هایی مثل هویج و... هست که آیدی میدید و شماره دریافت میکنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اگه شمارتون مربوط به سال ۹۸ به قبل هست و قبلا تلگرام غیر رسمی نصب کرده بودید شماره ها قبلا منتشر کرد ...

نه شمارم ای بعد از اون سال هست و تلگرامم نسخه اصلیه