2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 44 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر عزیز قومش مبارک باشه پیشاپیش بعضیاشون قدیمی هستن و به سن خودمون بیشتر میخوره مثلا نیلوفر عالیه ولی نه برای الان به زمان خودش اسم انتخاب کنید بنظرم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

من هم نظر شما رو دارم اسم اگه زیبا و با معنی باشه قدیمی شدن براش وجود نداره

آیلین اسم زیبایی

من خودم برا دختر اینا رو دوست دارم

فاطمه

امیرا

برکه

ریحانه

رستا

آوا

تانیا

تیا را

تامارا

تسنیم

نشمین

ندا

نورا

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

دیدم دخترای نوجونی که اسمشون واسه دوران ماست از مامانشون گله دارند مثلا حنانه و ریحانه هست اسمشون امروزی بذارید بهتره چون اون با بچه های زمان خودش بزرگ میشه نه ما

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

راستی به فامیلیش هم دقت کنید که به هم بیاد من واسه اسم پسرم با فامیلی ست کردم که بیاد هر جا هم که میگم همه خوششون میاد اسم گل پسرم امیرسام هست