شوهرم با پسردایی هاش قبلاً بیرون میرفت ولی یکی شون یه حرفی زد به شوخی باهم جر و بحث کردیم از اون موقع به بعد میگه زن های ما از زن تو خوششون نمیاد با تو بیرون نمیایم منم هرروز این حرف تو سرم چرخ میزنه رابطه ام با شوهرم خیلی سرد شده همش شوهرم به من چرت و پرت و بد و بیراه میگه منم افسردگی بعد زایمان گرفتم هرروز گریه میکنم شوهرمم اوضاع بدتر کرده
عزیزم وابستگی به پسردایی ها برای رفت وامد خیلی بده این دوران رو تحمل کن میگذره شرشون کم میشه بیشتر برای خونواده وخپواهر برادر وقت بذارین به شوهرتم بگو بهشون بگه هر کی منو بخواد باید زنمم بخواد گروکشی کردن ؟شوهرتم مثل بچه ای که تو بازی راه نمیدن عقده ای شده؟؟عجبا
آره دیگه میگه اونا بخاطر تو نمیگن بیا بریم بیرون خدا کنه شرشون کم بشه بخدا همش سرکوفت زن های اونا ر ...
نباید احازه بدی شوهرت این کارو کنه یه بار جلوش وایسا وبگوهرگز دیگه تعریف زن دیگه بخصوص زن نامخرم شوهردار رو ازت نشنوم یا اینکه مقابسه ازت نبینم بگو من زنتم و مقابسه برام قابل درک نیست به شوهرتم بگو مگه جوجه ای بیفتی دنبال پسردایی هات اخه ؟؟؟انقدر باید بزرگ ومغرور باشی به پات بیفتن باهاشون باشی نه که تنبیه ت کنن نبرنت ددر🙁😂