2789
عنوان

حرف شوهرم

37 بازدید | 19 پست

شوهرم با پسردایی هاش قبلاً بیرون می‌رفت ولی یکی شون یه حرفی زد به شوخی باهم جر و بحث کردیم از اون موقع به بعد میگه زن های ما از زن تو خوششون نمیاد با تو بیرون نمیایم منم هرروز این حرف تو سرم چرخ میزنه رابطه ام با شوهرم خیلی سرد شده همش شوهرم به من چرت و پرت و بد و بیراه میگه منم افسردگی بعد زایمان گرفتم هرروز گریه میکنم شوهرمم اوضاع بدتر کرده

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرف اون به تخم بچت میگرفتی بابا الکی رابطه تو با شوهرت سرد نمیکردی بخاطر یکی دیگه

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

عزیزم وابستگی به پسردایی ها برای رفت و‌امد خیلی بده این دوران رو تحمل کن میگذره شرشون کم میشه بیشتر برای خونواده و‌خپواهر برادر وقت بذارین به شوهرتم بگو بهشون بگه هر کی منو بخواد باید زنمم بخواد گروکشی کردن ؟شوهرتم مثل بچه ای که تو بازی راه نمیدن عقده ای شده؟؟عجبا

حرف اون به تخم بچت میگرفتی بابا الکی رابطه تو با شوهرت سرد نمیکردی بخاطر یکی دیگه

شوهرم خودش خواست آخه من از خدام بود چون اون آدم چرت و پرت زیاد میگه 

عزیزم وابستگی به پسردایی ها برای رفت و‌امد خیلی بده این دوران رو تحمل کن میگذره شرشون کم میشه بیشتر ...

آره دیگه میگه اونا بخاطر تو نمیگن بیا بریم بیرون

خدا کنه شرشون کم بشه بخدا همش سرکوفت زن های اونا رو میخورم

تو ثابت کن ک حرفشون اشتباهه و رابطتو باهمه خوب کن نه این ک پاچه خواری کسی رو کنی😒ولی یاهمه خوب باش

من خوبم تا وقتی که به خانواده ام توهین نشه

آره دیگه میگه اونا بخاطر تو نمیگن بیا بریم بیرون خدا کنه شرشون کم بشه بخدا همش سرکوفت زن های اونا ر ...

نباید احازه بدی شوهرت این کارو کنه یه بار جلوش وایسا و‌بگو‌هرگز دیگه تعریف زن دیگه بخصوص زن نامخرم شوهردار رو ازت نشنوم یا اینکه مقابسه ازت نبینم بگو من زنتم و‌ مقابسه برام قابل درک نیست به شوهرتم بگو مگه جوجه ای بیفتی دنبال پسردایی هات اخه ؟؟؟انقدر باید بزرگ و‌مغرور باشی به پات بیفتن باهاشون باشی نه که تنبیه ت کنن نبرنت ددر🙁😂

شاید زود برمیخوره بنظرم هرچی کمتر دعوا کنی و باهمه صمیمی بشی بیشتز احترامت میزارن مخصوصا خانواده شوه ...

نه واقعا شوخی بدی کرد وگرنه ناراحت نمیشدم