2777
2789
بابا راهنمایی‌ کن انجام بده، تنبل بار اوردیش 😂بهش بگو چیا لازمه و چیکارکنه دیگه سوپ ک کاری‌ نداره&n ...

😂😂😂😂😂میترسم بدترراهی بیمارستانمون کنه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😂😂😂😂😂میترسم بدترراهی بیمارستانمون کنه 

عزیزم😂😂الهی ک هرچی زودتر خوب بشی‌😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آدرس بده با اسنپ برات بفرستم بیا خصوصی

نه عزیزم زحمت نکش فداتشم مرسیییی مهربووونم😍❤️دورت بگردم واقعاافتخارمیکنم بخاطرهموطن های مثل شما خوش قلب 

نه عزیزم زحمت نکش فداتشم مرسیییی مهربووونم😍❤️دورت بگردم واقعاافتخارمیکنم بخاطرهموطن های مثل ش ...

خواهش می کنم عزیزم❤️🫂

من نزدیک شمام 

اگر دوست داشتی آدرس بده برات درست کنم با اسنپ بفرستم یه ربعه میرسه دستت 

خوشحال میشم کمکتون کنم

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

خواهش می کنم عزیزم❤️🫂 من نزدیک شمام  اگر دوست داشتی آدرس بده برات درست کنم با اسنپ بفرستم یه ...

مرسی اجی خوش قلبم ممنونم ازمحبتت😘😘

مامانم اینابرگشتن 

مرسی اجی خوش قلبم ممنونم ازمحبتت😘😘 مامانم اینابرگشتن 

خواهش می کنم

خداروشکر

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز