2777
2789
عنوان

تو یه جمعی بودم...

27 بازدید | 8 پست

تو یه جمعی بودم رفیقمو بعد ۱ سال دیدم خیلی عوض شده همه چیش مخصوصا اعتقاداتش بعد هم اعتقادات منو مسخره میکرد من میگفتم نماز میخونم میخندید بهم و بدوبیراه میگف نمیدونم چرا من عذاب وجدان گرفتم من خیلی آدم معتقدیم و احساس میکنم دیگ نباید جواب پیاماشو بدم چجوری بپرونمش؟🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هع رفیقت جوگیر شده منم اعتقاداتم برعکس شود کلن ولی خب توهین نمیکنم خودمم ی هچمین اعتقاداتی داشدم ی روزی اگ باز چیزی گف بگو اعتقاداتت عوض شده ولی شخصیتت نه هنوز همون حیوونی هسدی ک بودی مال😐😂

جالبه اگه تو درمورد اعتقادات اون نظر بدی میشی یه فضول ولی و اینجور ادما هرچی بگن اشکالی نداره

بنظرم برای راحتی اعصاب خودت خیلی پیام نده و پیگیرش نباش و روابطو کمرنگ کن

شما رفیق باشید به اعتقادات هم چیکار دارید😐

چونکه من آدمی ک خب مخالف دینو اینجور چیزاس نمیتونم باهاش دوست باشم بلاخره یجا دعوامون میشه... حالا الان شما فک میکنین من چقد مذهبیو خشکم و با چادرم میرم بیرون نه اتفاقا من استایلم کلااا امروزیه و اوتقدر هم مذهبی نیستم ولی تو این مورد خیلی حساسم 

جالبه اگه تو درمورد اعتقادات اون نظر بدی میشی یه فضول ولی و اینجور ادما هرچی بگن اشکالی نداره بن ...

ببین من حرفم اینه ک اگ اون بخواد بدوبیراه به دین بگه من اعصابم خورد میشه نمیتونم کنار همچین آدمی بشینم وقتی بفهمم یکی اینجوریه دیگ تمایلی به دوستی با طرف ندارم هرچقدرم خوب باشه و با معرفت...