2777
2789
چندهفته ای؟؟اگه سونو ان تی داری بزار  و علائمتم بگو

ان تی ۸روزدیگه دارم،بچه دومم هست اولی پسره دوست دارم اگرخداصلاح میدونه دخترباشه،۱سال قبل بارداری متفورمین خوردم بخاطرتنبلی تخمدان الانم میخورم همراه دوفاستون برای جلوگیری ازسقط ترشحاتم زیاده امادیگه لکه نمیاد اوایل بارداریم که نمیدونستم وباشگاه میرفتم ۱۸روزخونریزی داشتم،به پهلوراست میخوابم تنبل وکسلم،ترشی وشوری دوست ندارم دلم شیرینی میخوادبخاطرچاق نشم نمیخورم ،حالت تهوع زیاددارم و ازهمه غذاهامتنفرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان تی ۸روزدیگه دارم،بچه دومم هست اولی پسره دوست دارم اگرخداصلاح میدونه دخترباشه،۱سال قبل بارداری متف ...

ایشالله تو سونو بهت جنسیت بگه ولی علائمت هم برا دختره هم پسر یعنی یه چیز مشخصی نیس،،ولی خیلی ها رو دیدم تو سایت که میگفتن علائم بچه دوم اگه با بچه اول خیلییییی فرق داشته باشه یعنی جنسیتشون یکیه

ان تی ۸روزدیگه دارم،بچه دومم هست اولی پسره دوست دارم اگرخداصلاح میدونه دخترباشه،۱سال قبل بارداری متف ...

وقتی صبح هابیدارمیشم بیشترازنیم ساعت معدم خالی باشه اوق میزنم،فقط صبحانه میتونم بخورم ناهاربخورم تومعدم سنگ میشه بازاوق میزنم

ولی کلا لکه بینی رو برای پسر میگن،شیرینی رو برای پسر میگن

سربچه اولمم لکه لینی داشتم چون تنبلی دارم همیشه لکه بینی هست،شیرینی اونقدنمیخوام اوایلش که فقط گوجه سبز و خیاروگوجه فرنگی کبابی