2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میگی بدون پول یعنی چقدر بدون پول؟

در حد سه چهار هزار دلار داری؟

اگه نه کلا نمیشه

ارزون ترین شیوه مهاجرت، مهاجرت تحصیلی با بورسیه اس

در اون حالت باید در حد پول بلیت هواپیما + خرج ماه اول زندگی حداقل + مخارج مربوط به مدرک زبان و ترجمه مدارک و آزاد سازی + پول ویزا رو داشته باشی دیگه

مهاجرت کاری هم اگه با جاب آفر و ویزای کاری باشه عین ویزای تحصیلی باید اون مخارج بالا رو پرداخت کنی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بنظر من ادم اگه پول نداشته باشه باید بره اونجا حمالی کنه

اینجور رفتنی فایده نداره

البته کاملا مطمئن نیستم ولی خواهر یکی از دوستا من رفت ترکیه تازه باباش اوایل رفتنش خرج اجاره خونه و..بهش داده بود

اخر اونجا توی یه رستوران کار میکرد گارسون بود..ولی خودش راضی بود میگفت انعام خیلی میگیره

ولی بنظر من اینکارا حمالیه تهشم هیچیه

بنظر من ادم اگه پول نداشته باشه باید بره اونجا حمالی کنه اینجور رفتنی فایده نداره البته کاملا مطمئ ...

ترکیه تتو واقعا جوابه 

حالا گارسون هم ک ببخشید خدمتکاری بیش نیس 

با مهاجرا هم داغون رفتار میکنن

وقتی میگی بدون پول یعنی چقدر بدون پول؟ در حد سه چهار هزار دلار داری؟ اگه نه کلا نمیشه ارزون ترین ...

میشه توضیح بدی مهاجرت تحصیلی چجوریه یعنی اول باید لیسانسمو بگیرم یا الان هم میتونم درخواست بدم؟ 

میشه توضیح بدی مهاجرت تحصیلی چجوریه یعنی اول باید لیسانسمو بگیرم یا الان هم میتونم درخواست بدم؟  ...

اگه بورسیه میخوای باید برای ارشد یا دکترا اقدام کنی

بعضی کشورا بورسیه برای لیسانس هم میدن معمولا بورسیه های دولتی یا استانی اما شرایطشون سخت گیرانه تره. باید این جور بورسیه ها رو پیدا کنی و شرایط شون رو چک کنی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
با رشته ای ک من دارم فقط فرانسه و بلژیک میتونم برم و گرنه عمان هم خودم دوست دارم ولی نمیدونم برا عما ...

ببین عمان کلا برا ایرانیا خوبه 

ایرانی پرستن کلا 

برا همین گفتم

بعدها میتونی به رشته ات و بازار کارش تو کشورهای دیگه برسی

ترکیه تتو واقعا جوابه  حالا گارسون هم ک ببخشید خدمتکاری بیش نیس  با مهاجرا هم داغون رفتا ...

اره دقیقا من نمیپسندم

تتو رو نمیدونم راستش فکر میکنم اولا باید تاتو توش خیلییی حرفه ای شده باشی که کارت اونجا بگیره و برا حرفه ای شدن حداقل یکی دو سال زمان میبره وآدما اونجا  آشنا بشن باهات چون اونجا تاتو کار حرفه ای خیلی داره

در کل من ترکیه رو برا مهاجرت دوست ندارم فقط میدونم هرجا بری پول نداشته باشی یا یه هنر درست حسابی باختی!!