2777
2789
عنوان

حس میکنم نازام 🥲

48 بازدید | 6 پست

بچه فعلا نمیخوایم ولی جلوگیری مون هم طبیعیه نه از قرص استفاده میکنیم نه از کا.... ندوم 

با اینکه زن داداشام هم قرص مصرف میکنن هم..... 

ولی ناخواسته حامله شدن تعجب میکنم چرا با اینکه چیزی مصرف نمیکنم تا حالا حامله نشدم 

بخاطر عفونت شدید ادراری رفتم دکتر دو تا آزمایش ازم گرفت با دو تا سنو یکی برا کلیه یکی برای مثانه و تخمدان 

اگر ناباروری داشته باشم معلوم میشه به نظرتون خیلی استرس دارم من عاشق مادر شدنم ولی همسرم میگه پنج سال دیگه اصلا بگه ده سال فقط از خدا میخوام حسرت مادر شدن رو به دلم نزاره

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو سونوگرافی بده ببین وضعیت تخمدان هات چجوریه  من که تنبلی دارم

دکتر زنان زایمان بخاطر عفونتم سونوبرای تخمدان داده تو همین سونو دیده نمیشه؟ 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

منم طبیعی جلوگیری میکنم اصلا چیزی استفاده نمیکنم بماند یک بارم از استرس شدید پریود نشدم و فک میکرد ...

منم یه هفته از موعدم گذشت نشدم تست گرفتم مثبت شد ولی بعد یه هفته پریود شدم اونم تو دوران عقد همش دعا میکردم بمیرم

منم یه هفته از موعدم گذشت نشدم تست گرفتم مثبت شد ولی بعد یه هفته پریود شدم اونم تو دوران عقد همش دعا ...

دقیقا منم تو عقد این استرس رو داشتم

خداروشکر دیگه پریود شدم😂