2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بار اوله میخوای جدا بخونی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
شما چی شد که تصمیم گرفتین در وقت خودش بخونید؟

من دیدم اهل سنت 5 بار نماز می خونند ما سه بار با خودم گفتم 5 بار بهتره تا سه بار بعد بایک خانمه آشنا شدم که دیدم جدا جدا می خونه پرسیدم گفت در اصل باید نماز مون رو تو وقت خودش بخونیم نه باهم ویک مثالی زد گفت مگه میشه ناهار و عصرونه رو با هم بخوریم گفتم نه پس از همون موقع منم جدا جدا می خونم 

شما هم جدا جدا می خونید 

نه ولی خواهرم جدا میخونه

منم انشالله بشه قصد دارم جدا بخونم

ازین جهت پرسیدم ک بیشتر از ۲ساعت از اذان عصر گذشته ولی خبر نداشتی، تعجب کردم گفتم شاید بار اولته

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
نه ولی خواهرم جدا میخونه منم انشالله بشه قصد دارم جدا بخونم ازین جهت پرسیدم ک بیشتر از ۲ساعت از اذ ...

خواهرتون میدونید چند ساله که جدا جدا می خونه و جدا جدا بهتره 

نه منظورم همین بود الانم اگر می تونید سعی کنید که جدا جدا بخونه زیاد وقت گیر نیست 

انشالله ممنون

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

من که ساعت 5 بود نماز مو خوندم یعنی قضا شده عصرم

نه از ۳و۴۴ دقیقه تا ۷ میتونی بخونه

خواهرتون میدونید چند ساله که جدا جدا می خونه و جدا جدا بهتره 

نمیدونم چندساله ولی اونم اعتقاد داره نماز عصرو باید عصر خوند مغربو مغرب