2777
2789

ولی خوبه بجا ۳ بار ۵ بار وضو میگیری

۵ بار با خدا ارتباط میگیری

بهتره 

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ولی خوبه بجا ۳ بار ۵ بار وضو میگیری ۵ بار با خدا ارتباط میگیری بهتره 

تو قرآن گفته شده که 5 نوبت خونده بشه اما ما تو سه نوبت می خونیم واین یک قانونی هست که ما شیعه ها از خودمون در آوردیم خودتون تصمیم نگرفتید که بگید منم جدا جدا بخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو قرآن گفته شده که 5 نوبت خونده بشه اما ما تو سه نوبت می خونیم واین یک قانونی هست که ما شیعه ها از ...

بله عزیزم درسته

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

جوابمو ندادید 

راستش متوجه سوال نشدم 

اگر منظورتون اینه که خودم تصمیم گرفتم که باهم بخونم یا نه

راستش تو بچگی و نوجونیم جدا میخوندم همینجوری ها ن که کسی بهم بگه این مدلی حال خوبی داشت برام

الان واقعا انقد درگیر زندگی و کارخونه میشم همین که میخونم و قضا نمیشه هنر کردم

اگر سوالتون چیز دیگه بود بفرما

راستش متوجه سوال نشدم  اگر منظورتون اینه که خودم تصمیم گرفتم که باهم بخونم یا نه راستش تو ...

نه منظورم همین بود الانم اگر می تونید سعی کنید که جدا جدا بخونه زیاد وقت گیر نیست