2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

756 بازدید | 15 پست

تورو خدا کمک کنید.25سال دارم آزمایش amh دادم 52. بود.چرا کمه؟ ممکنه اشتباه باشه؟

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم

متاهلم.سه سیکل هست پریودم کمتر شده و یک بار3روز دیر شد یک بار یه هفته زودتر.fsh و Lh خوبه.آزمايشگاه سعید پاسداران آز دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریودت منظمه؟ متاهلی؟

عزیزم منم ی سوال داشتم.ممکنه ذخیره تخمدان تو دوره های متفاوت تغییرکنه.مثلایه وقتی زیاد باشه ی وقتی کم.یا همیشه ثابت هست؟

منم دو دوره اس حجم پریودم کم شده ممکنه ذخیره تخمدانم کم شده باشه؟

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘

آزمایشگاه سعید معتبره. 

ذخیره ربطی به سن و روز سیکل نداره. درمان که نداره فقط باید زودتر اقدام به بارداری کنی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم منم ی سوال داشتم.ممکنه ذخیره تخمدان تو دوره های متفاوت تغییرکنه.مثلایه وقتی زیاد باشه ی وقتی ک ...

ممکنه تغییر کنه ولی فقط چند صدم نه زیاد

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
عزیزم منم ی سوال داشتم.ممکنه ذخیره تخمدان تو دوره های متفاوت تغییرکنه.مثلایه وقتی زیاد باشه ی وقتی ک ...

نه تغییر نمی کنه مانترا درست میگه درمان نداره فقط تا دیر نشده اقدام کنید یا جنین فریز کنید

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها کسانی که باذخیره خیلی خیلی پایین زیر 0.5 می خوان برن توی سیکل میکرو بیاین به این تاپیک تا با هم باشیم.

فقط بچه های میکرو و آی وی اف با ذخیره کم لطفا بیاین

اگر کسی با میکرو جواب گرفته ممنون میشم بیاد ما رو راهنمایی کنه .

فقط میکروهای با ذخیره کم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1613797/کسایی-که-با-ذخیره-زیر-0-5-میخان-میکرو-کنن-بیایین-با-هم-باشیم

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
منم مشکل شما رو داشتم‌و با ی بار اقدام‌باردارشدم‌اصلن ازمایش amhرو از ذهنت بنداز بیرون.

مشکل اینه که شوهرم هم ضعیفه،دو ماه پیش باردار شدم سقط شد،دکترم گفت برو شش ماه دیگه طبیعی اقدام کن،دوباره میشی،نشد بیا

ذخیره تخمدان همیشه ثابته ولی ماه به ماه کمتر میشه ولی نباید استرس داشته باشی بدتر میشه ریلکس باش و به دکتر طب ستتی مراجعه کن