2777
2789
عنوان

بنظرتون باید؟

14 بازدید | 4 پست

خانما بنظرتون کسی که آسیب دیده شدید از یه ادم و گارد داره نسبت به رابطه و ازدواج

باید با کسی در ارتباط باشه که کم کم درست شه این حالتاش؟

یا باید سعی کنه که کنار بیاد و درست شه؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بنظرم هر دوتاش 

اول باید فرد با خودش کنار بیاد بعد وارد ی رابطه جدید بشه

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

بنظرم هر دوتاش  اول باید فرد با خودش کنار بیاد بعد وارد ی رابطه جدید بشه

از ینفر که خیلی با تجربه ست پرسیدیم ایشون گفتش باید تجربه کنه این روابط رو اما نباید دل بسته بشه و از این روابط برای شناخت خودش و بقیه استفاده کنه

بنظرتون درسته؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از ینفر که خیلی با تجربه ست پرسیدیم ایشون گفتش باید تجربه کنه این روابط رو اما نباید دل بسته بشه و ا ...

شاید ی سری چیزای کلی بشه گفت اما در واقع هر کسی شرایطش متفاوته و بنظرم نمیشه ی قانون عاطفی برا همه گذاشت

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

شاید ی سری چیزای کلی بشه گفت اما در واقع هر کسی شرایطش متفاوته و بنظرم نمیشه ی قانون عاطفی برا همه گ ...

اینکه کاملا درسته 

اما نظر شما اینه بعد از پذیرفتن،میتونه وارد رابطه بشه ؟