2777
2789

ذکر اعوذ بالله من الشیطان رجیم زیاد بفرس

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حدود 8 ساله مدام اتفاقا و حس و حال تکراری رخ میده واقعا دیگه نمیکشم

اتفاق خوب یا بد؟

اتفاقی میفته که قبلا دیدیش یا تکراری هست برات؟

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

اتفاق خوب یا بد؟ اتفاقی میفته که قبلا دیدیش یا تکراری هست برات؟

بد  هر بار هم بدتر میشه 

نه یا خودم از درون یهو مثل حمله گرم میشه بدنم در حدی که قلبم اینقدر تند میزنه حالم بد میشه و یا اینکه یه اطرافیانم برام مشکل درست میکنن شاید تو نوشتار بگی عادیه برا همس ولی نمیدونم چطور بگم انگار یه چیزی مانع میشه روزهام راحت بگذره

بد  هر بار هم بدتر میشه  نه یا خودم از درون یهو مثل حمله گرم میشه بدنم در حدی که قلبم این ...

یا از سمت کسی نفرین شدین 

یا گناه نابخشودنی انجام شده

یا حق الناسی بگردنته که انجام ندادی

اگر اینا نبود ممکنه سحر وجادو شده باشی

برای رهایی کف خونت با سرکه و نمک رو پارچه بریز و کف خونه تمیز کن 

قرآن با صدای بلند تو خونت بزار سوره بقره بهتره

دعوا و مشاجره تو خونه کمتر کنین وقتی وارد خونه میشی صلوات بفرس

و اینکه تو خونه ای هستین مستاجرین یا خریدین؟

خونت پاکسازی باید بشه

خانوما تو را خدا سرزنش نکنید من واسه اینکه شوهرم دهن بین بود و خیلی مشکلات داشتیم قبلنا چندباری براش دعا و طلسم گرفتم که خوب سه یه مدت خوب میشد دوباره همون جور بعدش من دیگه توبه کردم که طرف اینجور چیزا برم به خدا گفتم حتی تو بدترین شرایط دیگه براش دعای محبت و اینجور چیزا نمی‌گیرم.بعد الان با هم بخاطر یه سری مسائل به مشکل خوردیم یکی از دوستام میگه چون قبلاً براش دعا گرفتم الان اینجوری شده میگه باید بری پیش کسی باطلش کنی بعد من توبه کردم با خدا معامله کردم به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟برم برا باطل کردنش یا نرم ؟اصلا به دلم نیست دوباره برم پیش اینجور آدما؟تو را خدا راهنماییم کنید.البته با اجازه استارتر عزیز

خانوما تو را خدا سرزنش نکنید من واسه اینکه شوهرم دهن بین بود و خیلی مشکلات داشتیم قبلنا چندباری براش ...

عزمزمه دعای محبت گرفتی نیاز به باطل کردنش نیست که

نمیدونم شرایطت چجوریه فقط اینکه شوهرت دهن بیم بوده یا تغییر نمیکنه یا با گذر زمان تغییر میکنه

عزمزمه دعای محبت گرفتی نیاز به باطل کردنش نیست که نمیدونم شرایطت چجوریه فقط اینکه شوهرت دهن بیم بود ...

آره واسه محبت یه طلسمی هم انجام دادم ولی واقعا دارم دیوونه میشم خیلی ناراحتم از اینکه رفتم سراغ این چیزا حالا الآنم همش میگم نکنه بخاطر اونا ست که زندگیم بدتر شده از اون طرف میگم واسه چی برم برا باطل کردنشون وقتی توبه کردم