2789

خیلی زیاد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهمه ولی کلا زیاد اهل نالیدن باشه خوشم نمیاد دیگه وگرنه خستگیاشو بجون میخرم

با نامزدم بحثمون شده( عقدی ام)

دراومده بهم گفت که تو ناراحتی وخستگیا ووابستگیام برات مهم نیست، درصورتیکه هیچوقت اینجوری نبوده و نیست😞

الان نمیدونم چجوری جواب بهش بدم که با تموم وجودش درک کنه

با نامزدم بحثمون شده( عقدی ام) دراومده بهم گفت که تو ناراحتی وخستگیا ووابستگیام برات مهم نیست، درصو ...

بگو مسئله بحث جداطت مسئله خستگی جدا شما یکی یکی پیش برو نمیشه ک چون خسته ای من کلا برم تو فاز سکوت

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

🫂میخوام فقط بغلش کنم آقاییمو خستگیش در بره 😍😅

با نامزدم بحثمون شده( عقدی ام)

دراومده بهم گفت که تو ناراحتی وخستگیا ووابستگیام برات مهم نیست، درصورتیکه هیچوقت اینجوری نبوده، بنظرتون چجور جوابی بهش بدم که بهش یفهممونم فکرش اشتباهه😞

با نامزدم بحثمون شده( عقدی ام) دراومده بهم گفت که تو ناراحتی وخستگیا ووابستگیام برات مهم نیست، درصو ...

اها یه نکته بهت بگم

ببین گاهی زنا و مردا از نگاه خودشون دارن به طرف ابراز علاقه میکنن یا محبت و توجه میکنن

ولی طرف مقابلش اون برداشتو نمیکنه

یه مثال بزنم

مثلا یه زن از اینکه مردش براش گل بخره نشون توجه و محبتش میدونه 

درحالیکه اون مرده مثلا زنشو ببره بیرون رستوران اونو نشونه علاقه خودش میدونه

از خودش بپرس.. صادقانه و با قلب باز باهاش حرف بزن...بگو من همه توجهم برا توعه شاید راهشو اشتباه رفتم بهم بگو چیو دوس داری دلت میخواد برات چیکار کنم 

مثال بزن براش بگو مثلا فلان کار فلان کار رو من با هدف محبت و توجه بتو انجام میدم 

چیزی که رایت میکنه رو بهم بگو

در ضمن کاری که ارزشت رو پیش خوذت پایین میاره رو هرگز انجام نده

اها یه نکته بهت بگم  ببین گاهی زنا و مردا از نگاه خودشون دارن به طرف ابراز علاقه میکنن یا محبت ...

وای مرسی عزیزم، حرفات کاملا درسته

هرچیزی نوشت بهتون میگم ازاینجا، هستید که انلاین😃