2777
2789
عنوان

طلا بخرم؟؟؟؟

14 بازدید | 7 پست

سلام به همه خیلی دو دلم ی وام برام دراومده بدم طلا یا ن؟؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
اره قطعا و یقینا  اگر طلای نو میخری کم اجرت بگیر

ده درصد خوبه؟؟ ی اشنا داریم طلاهاشم نوعه ولی همیشه حساب کردم ده درصد داده بهمون

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوبه  ایشالا به سلامتی

قربونت بنظرت گرون میشه طلا؟

قربونت بنظرت گرون میشه طلا؟

من خیلی تو کار تحلیل و اینا نیستم 

ولی خب توی ایران همه چیز به مرور گرونتر میشه 

از خرید طلا هیچوقت پشیمون نمیشی 

فقط خریدی بعدش دیگه هی قیمتو چک نکن که الان ارزون شد الان گرون شد، بذار یه گوشه واسه خودش باشه

من خیلی تو کار تحلیل و اینا نیستم  ولی خب توی ایران همه چیز به مرور گرونتر میشه  از خرید ...

ممنونم ازت ک جوابمو دادی ایشالا خدا خیر سر راهت بزاره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز