2777
2789
عنوان

عاشقش شدم😭

156 بازدید | 8 پست

بهش علاقه دارم اما اون خیلی سرده از بقیه دخترا اینو نیدم میترسم چیکار کنم نمیخام خودم پا پیش بزارم نمیخامم همون اول رل بزنم باهاش شما بگید چیکار کنم😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیش جذبت کرده ؟؟؟  اگه واقعا" خوبه و کار داره و در آمد داره , سالمه , خانواده داره ,  خانو ...

نمیدونم همچیش اخلاقش اوطور ک از بقیه دخترا شنیدم و تعریف کردن دوستمم ک اشناشونه گفت خیلی پسر خوبیه اما یکم سرده رفتارش 

کارو درامد داره تو شهر ی رستوران بزرگ و معروف دارن 

خب سالم ک هست فک کنم اما دیگ فک کنم م.ش.ر.و.ب میخوره 

خانوادشم اوکی خیلی بابا اصن انقد از هرجهت خوبه ک میترسم پا پیش بزارم پس زده بشم چون قبلا سرم ادمده میترسم 🤦‍♀️

چیش جذبت کرده ؟؟؟  اگه واقعا" خوبه و کار داره و در آمد داره , سالمه , خانواده داره ,  خانو ...

خیلی دخترا هستن از این دافا و... اینا ک بتونه باهاشون وارد رابطه بشه اعتماد بنفس ندارم میترسم 😭خیلیا بهم میگن خوشگلی ولی نمیتونم باور کنم چش و ابروم کشیدس لبام هم نسبتا برجسته با اینک ژل نزدم زاویه صورتم دارم گونه هم دارم امااااا بینیم عملی نیست وایی بنظرت درحدش هستم؟؟؟