2777
2789
تو این بیست روزی که بازی میکنی ،چجوری دلال بهت پیام داده که بفروشی

ببین مثلا شما سکه جمع میکنی تا یه مدتی بعد خود ربات اعلام میکنه مثلا ۲۰تیر پایان جمع کردن سکه هست وقتی به ۲۰تیر رسیدیم دیگه نمیتونی سکه جمع کنی باید انتقال بدیم به کیف پول وقتی انتقال دادیم به کیف پول حلا میتونیم خودمون تو صرافی بفروشیم(یه کم دردسر داره)یا هم از گروه های تگلرام کسایی هستن که مثلا ۳۰۰یا ۴۰۰هزار کمتر از ما میخرن خودشون تو صرافی نقدش میکنن

ببین مثلا شما سکه جمع میکنی تا یه مدتی بعد خود ربات اعلام میکنه مثلا ۲۰تیر پایان جمع کردن سکه هست وق ...

از کجا مطمئنید راسته ؟شما و بقیه کسایی که بازی میکنن

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مثلا شما سکه جمع میکنی تا یه مدتی بعد خود ربات اعلام میکنه مثلا ۲۰تیر پایان جمع کردن سکه هست وق ...

مثلا بیستم تیر هیچ اتفاقی نیفته،دستمون به جایی بند نیست فقط داشتیم انرژی میذاشتیم

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
میشه اسکرین بگیری نشون بدی آدرس کانالشو کجاش گذاشته

پایین صفحه نوشته Earn اونو بزن

Dayli Revardروزانه بهت جایزه میده

join ourکانانش عضو میشی بهت جایزه میده(چند بار بزن روش برو داخل کانالش تا بتونی عضو بشی چون شلوغه دیر عضویت قبول میکنه)

لطف کن درخاستمو قبول کن بعدا خواستم بفروشم ازت کمک بخواااام...با لینک دعوت توام وارد شدم ها😇

از کجا مطمئنید راسته ؟شما و بقیه کسایی که بازی میکنن

ببینید ناتکوین که اومد بعضیا میگفتن الکیه بعضیا میگفتن خوبه

من تا ۱۱میلیون رفتم دلسرد شدم واقعا پشیمونم چون راحت میشد تا 100میلیون هم دربیارم شاید هم بیشتر

حالا این ربات اومد تیک آبی داره یعنی تقریبا معتبره

من تضمین صد در صد نمیکنم که شما رو پولدار کنه ولی در هر صورت من هزینه ی نمیکنم بابتش و بیکارم و تایم بیکاریم سکه میزنم 

و به نظر  من امکان نداره الکی باشه چون خیلی هزینه میکنن بابت ربات

خودم اول فکر کردم الکیه ۱۱میل جمع کردم دیگه سمتش نرفتم الان خیلی پشیمونم تقریبا ۲۰روز جمع کردم شاید ...

میشه بگی تو 20 روز چجوری 11 میلیون جم کردی من نهایتا خیلی زورمو بزنم روزی 100 هزار میده بهم

تورخدا بگو چجوری اینهمه جم کردی واقعا پولشو احتیاج دارم😭😭🥲

ناتکوین تموم شد

ربات جدید اومده همسترلینکشو پایین میدم بزن  روزانه سکه رایگان میده