2777
2789
عنوان

هیچ وقت رابطه نداشتم ، بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 106 پست
تاپیک شما ممنوعه  به خانما چه مربوط شما چه مشکلی دارین  عجبا  همسر من ناهار ساعت ۴ ...

بیکارن دیگه چی بگیم 😏

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم ولی گفتن مشکل هورمونی و جسمی نیست ، ذهنیه ، کلا تو عمرم به هیچی گرایش نداشتم ، ۳۴ سال عین ربات ...

خب شما که نصف راهو تنهایی ادامه دادی بقیشم تنهایی ادامه بده نهایت لذت اززندگی ببر 

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️
دیگه به ما چه؟برو پیش روانشناس ،اینجا چرا میگی

خوب رفتم که دارم اینجا صحبت میکنم ، گفتم باز اینجا اکثرا خانم هستند شاید بدونن احساسات یه مرد چجوریه ، چون ما مردا اصلا خودمون رو خوب نمیشناسیم

کلا بخوام رک بگم نه اصلا آدم احساساتی نیستم ، یعنی حتی مثلا شده بقیه رو با پارتنرشون ببینم و اینا ول ...

وای تو چقدر مثل منی

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️

خواهشی ک ازتون دارم وقتی حس جنسی ک یکی از نیاز های زندگی هست ندارید ب هیچ عنوان ب ازدواج فکر نکنین . واقعا زندگیو برا همسر سخت میکنین👩‍🦯

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

۳۴ سال سن کمی نیست . سعی کن با خانوم ها بیشتر ارتباط بگیری خودت رو تحت فشار بزار که تعامل و ارتباط ...

اینو خیلی بهم توصیه کردن ولی واقعا برام شده فوبیا ، با آقایون میتونم یکم راحت تر صحبت کنم ، ولی یا خانوما اصلا ، حتی یکی در حد یه آدرس پرسیدن میخواد صحبت کنه ، من اضطراب میگیرم واقعا ، 

شما مشکل به این مهمی رو باید برید پیش س.ک.س تراپ بگید تا جواب بگیرید، نه نی نی سایت

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

یعنی چی ؟! طبیعیه ، آخه اطرافیان خیلی اذیت میکنن وگرنه من خودم باهاش کنار اومدم

با یه نفر اشنا شو 

البته نه جوری ک طرفتو ازار بدی

دستشو بگیر بغلش کن شاید میلت باز شد

بعدم دیدی خوبه همونو بگیر

البته ازت خواهش میکنم دخترا رو اذیت و ازار نده اگه میلت واشد