من نمیدونم چرا با این سنم هیچ وقت میل جنسی توی خودم احساس نکردم و یکی از دلایلی که ازدواج نکردم هم همینه ، و راستیتش دور و اطرافیان دارن اذیت میکنن سر همین قضیه ، و منم شرایط ازدواج دارم ولی میلی بهش ندارم ، 🤕
تاپیک شما ممنوعه به خانما چه مربوط شما چه مشکلی دارین عجبا همسر من ناهار ساعت ۴ ...
بیکارن دیگه چی بگیم 😏
خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
۳۴ سال سن کمی نیست . سعی کن با خانوم ها بیشتر ارتباط بگیری خودت رو تحت فشار بزار که تعامل و ارتباط ...
اینو خیلی بهم توصیه کردن ولی واقعا برام شده فوبیا ، با آقایون میتونم یکم راحت تر صحبت کنم ، ولی یا خانوما اصلا ، حتی یکی در حد یه آدرس پرسیدن میخواد صحبت کنه ، من اضطراب میگیرم واقعا ،
شما مشکل به این مهمی رو باید برید پیش س.ک.س تراپ بگید تا جواب بگیرید، نه نی نی سایت
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷