2821
2789

پاسخ نامه اومد تگم کنید بهم بگید جدول تغییرات چند نمره داره

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسبت به ریاضی پارسال آسون تر بود

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

پاسخ نامه اومد تگم کنید بهم بگید جدول تغییرات چند نمره داره

پاسخ نامه اومده عزیزجان

جدول تغییرات ۲۵ صدم

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

داره گریم میگیره سر یک سوال الکی الکی 1.5 نمره از دست دادم می دونستم اما کلا اشتباه حل کردم دارم دیوونه میشم😭😭😭

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
نگران نباش مطمئنم وضع خیلیا از تو بدتره

اخه من شیمی رو گند زدم زیر 17 و دبنی رو تقریبا به زور 18 و عربی رو 17 میشم این رو هم اینقدر

نمره هام خیلی بده چراااا؟ 😭😭😭خیلی تلاش کردم این چند روز خیلی خوندم اصلا برای همه خوندم اما همه ش این نمره ها، نمی تونم چرا؟ با این اوضاع باید پشت بمونم حالم خیلی بده😭😭

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
اخه من شیمی رو گند زدم زیر 17 و دبنی رو تقریبا به زور 18 و عربی رو 17 میشم این رو هم اینقدر نمره ها ...

منم خیلی خوندم این روزا ولی حال تو رو دارم 

مطمئنم وضع بقیه هم همینه 

نبین همه میگن آسون بود و... خیلی از کسایی که میگن عالی دادیم به نمره های ۱۷ و ۱۸ هم راضین 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792