2777
2789
عنوان

خداحافظ

233 بازدید | 73 پست

https://uupload.ir/view/mostafa_fattahi_-_khodahafez_(320)_iyxi.mp3/

حقم این نبود دنیا 

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامت 

خدا سلامتی بده 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

سلام داداش  خوبی ؟ نگرانت بودم ،  چی شده ؟

دادتش تموم شد میتونس انلاین بیای فیلم بگیری ظبت کنی داره تکوم میشه سریع

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
تصویری بیا فیلم بگیر میخوام یخدفیلم خوب ببینی

چی داری میگی ؟؟؟؟

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

تصویری بیا فیلم بگیر میخوام یخدفیلم خوب ببینی

کجایی الان ؟؟؟ خوبی ؟؟؟ چی شده اخه پسر ؟

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

کجایی الان ؟؟؟ خوبی ؟؟؟ چی شده اخه پسر ؟

کار واجبه تایید کن

دوستان یه سوال

هر کسی میتونه چندتا کاربری داشته باشه؟خودم که یکی دارم امایکی و میشناسم هزارتاکاربری زن و مرد داره.فکر کن تاپیک میزنه بعد با کاربری های دیگه ش جواب خودشومیده یعنی اینقدددر ضایعه   تمام کاربریهاشم میشناسم  

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜