سلام دوستان ابروهام خيلي ريزش داره طوريكه وسط ابروهام پوست مشخصه و مو نداره ... میخوام زود ابروهام رشد کنه ؛ . این دوساله این مشکلو دارم قبلش ابروهامپرپشت و ضخیم و مشششکی بود هر کی منو میدید میگفت به ابروهات چی زدی ؟ الان حسرتش به دلم موند ابروهای پرپشت داشته باشم .همش از سایه ابرو استفاده میکنم ! خیلی ب کمکتون نیاز دارم اگه برا تسريع در رشد ابرو راهكار تجربه شده دارين بگین؟؟
سیر رو از وسط نصف کن بزن...بعضیام میگن روش قرص ال دی بمالی رشد میکنه...ولی بهترین راه کرم ابروی سریتا هست عالیه..من ابرو از وسط کنده شد با بند اانداز برقی..سر سه هفته کامل در اومد بااین کردم
خدایا مرسی که به آرزوم رسیدم و مادر شدم..خودت برام حفظش کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سیر بزن سیر خیلی فایده داره من یبار ابروعه سمت راستمبا مژه چشمم سوخت بعد کم پشت در اومد طوری که پیشه اون یکی چشمم انگار ۶یچی نداره منم سیر زدم شباهم وازلین الان این ابروم ازون یکی پرپشتره
اهای پسری که میخوای شوهر من بشی هیچی خوش به سعادتت دیگه از خدا چی میخوای چیکار کردی خدا اینقدر دوستت داره خدا شانس بده!