2777
2789
عنوان

عادت ماهانه

185 بازدید | 21 پست

سلام روزتون بخیر ، خانوما ببخشید میشه لطفا کمکم کنین 

من چند سالی هست که پریود میشم و تو اون دوران هیچ دردی رو نه قبل از پریودی و نه بعد ش حس نمیکردم الان ۱ سالی هست که به شدت درد دارم جوری که نمیتونم از جام بلند شم و وقتی که رفتم دکتر گفتن که کیست دارم ، دیشب از درد پریودی حتا نمیتونستم تکون بخورم و هیچ مسکنی هم جواب منو  نمی‌داد ،الانم با کلی مسکن و .... یکم از دردم کمتر شده ولی دوباره میگیره و شدید میشه ،و میخواستم بپرسم دارو گیاهی و قرصی یا راهکاری ندارین که دردم آرومتر بشه !؟ لطفا اگر راهکاری دارین بگین تا بتونم حداقل برم برا امتحانم بخونم 

🥲🫠🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف دیکلوفناک

ولی حتما برو دکتر درمان بشی

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

دنبال دارو گیاهی نرو، پیگیر درمانت باش از یه دکتر خوب

الان چند وقتی بخاطر امتحانات پ مشکلات دیگه نتونستم برم دکتر متاسفانه 

ینی دارو گیاهی جواب نمیده؟ ،چون چند نفر از دوستام گفتن دارو گیاهی خوبه برا همین میگم 

خب چرا برا کیستت دکتر نمیزی و پیگیری نمیکنی از بین بره اون از بین بره درد هم نداری موقع پریودی

تا الان نتونستم برم متاسفانه -اما حتما باید برم

ولی دردی که داشتم دیشب خیلی بیشتر از ماه های قبل بود 

یعنی ممکن عفونت هم داشته باشم ؟ 

عفونت باعث درد زیاد پریودی هم میشه ؟

تا الان نتونستم برم متاسفانه -اما حتما باید برم ولی دردی که داشتم دیشب خیلی بیشتر از ماه های قبل بو ...

بله عفونت هم باعث درد شدید میشه

حتما حتما برو  بمونه برات درد سر میشه من پارسال عفونت گرفتم دیر رفتم دکتر انداختم پشت گوش تبدیل شد ب زخم دهانه رحم و ۸ ماه در گیرش بودم کلی قرص و دارو ریختم تو مردم تا بالاخره بهتر شد